Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Luxe Vrijstaande Baden en Douchekranen Alleen bij Sanitairtoppers.nl

Wilt u echt iets moois voor uw badkamer, overweeg dan de aanschaf van een vrijstaand bad. Vrijstaande baden zijn door hun elegante vorm een eyecatcher voor uw badkamer. Niets staat meer in het middelpunt dan een vrijstaand bad, het creëert een exclusieve sfeer.

Er zijn legio soorten baden verkrijgbaar bij Sanitairtoppers.nl. Er is nog altijd een zekere voorkeur voor het klassieke bad op poten, maar daarnaast zijn er veel eigentijdse design modellen die door hun vorm de show stelen. Er zijn baden gemaakt van acryl maar ook massieve baden gemaakt van corestone of marmer.

Vrijstaande baden zijn in veel modellen en afmetingen te verkrijgen. Zo heeft u keuze uit een eenpersoons of tweepersoons, een zitbad of ligbad of een bubbelbad, er is altijd wel één die bij de smaak en stijl van uw badkamer past. Van strak design tot romantisch klassiek. En wat let u, als u er ruimte voor heeft, kunt er zelfs één in de slaapkamer plaatsen. Bij een vrijstaand bad hoort natuurlijk een prachtig ogende vrijstaande badkraan, een perfect ensemble.

Het fijne van een vrijstaand bad is dat u er aan alle kanten kunt instappen. U kunt er heerlijk in relaxen, onderuit zakken met muziek op de achtergrond, of ontspannen een interessant boek lezen. Lekker wegdromen in een bad vol schuimbubbels en alle troubles laten wegvloeien.

Bezoek de site van Sanitairtoppers.nl en bekijk wat de mogelijkheden zijn om uw badkamer dat exclusieve tintje te geven met een vrijstaand bad.

Bent u op zoek naar een douchekraan dan kunt u hiervoor ook terecht bij Sanitairtoppers.nl. Het assortiment douchekranen is welhaast onbeperkt. Of u nu een opbouwkraan of inbouwkraan, een thermostaatkraan of mengkraan zoekt, er is volop keuze. Niet zo gek duur is een opbouwkraan, maar wilt u meer ruimte, dan is inbouw de aangewezen kraan. Alleen de uitloop en bedieningsknoppen zijn zichtbaar. Een thermostaatkraan is natuurlijk favoriet omdat deze het water snel op temperatuur brengt en deze vasthoudt. Deze kranen zijn ook nog eens energiebesparend.

Voor douchekranen in alle vormen en stijlen gaat u snel naar Sanitairtoppers.nl voor de juiste keuze. U zult er altijd slagen en krijgt bovenal topkwaliteit.

Linkruil.org

Comments are closed.