Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Maak je terrein veilig en spannend

Terreinen, of dit nu een parkeerplaats, een bedrijventerrein of een park in de stad is, vaak zien ze er wat afgelegen en angstaanjagend uit. Een reden om er in het donker weg te blijven, althans voor de meesten van ons. Voor anderen is het juist de uitgelezen kans om toe te slaan. Een perfecte plek om dingen te doen waar niemand achter mag komen. Geschuild in het donker merkt niemand het op en kunnen mensen ongegeneerd hun gang gaan. Als ondernemer heb je zo ook meer kans dat er ingebroken wordt in jouw bedrijf of dat jouw terrein als hangplek wordt gezien. Terreinverlichting is je nieuwe vriend en biedt de oplossing.

Verlicht jouw terrein

Verlichten je terrein met verlichting van Fagerhult kun je voor meerdere doeleinden doen. Terreinverlichting voor een bedrijf kan dienen als inbraakpreventie. Zodra er mensen het terrein op lopen, springt de verlichting aan. Dit schrikt af en inbrekers krijgen direct in de gaten dat ze zichtbaar zijn en dat er wellicht meer beveiliging is geplaatst. Terreinverlichting wordt ook gebruikt voor parken. Dit om te voorkomen dat dit een plek wordt waar illegale praktijken worden uitgevoerd. Het heeft daarnaast ook als doel om het mensen een stukje makkelijker te maken om in het donker door het park te komen. Zonder verlichting wordt het een stukje lastiger om de weg te onderscheiden van het gras en het gras van het water. Verlichting biedt dus ook een stukje veiligheid. Dit zijn eigenlijk allemaal redenen om inbraak en rare praktijken te voorkomen. Verlichting heeft ook nog een hele andere kant. Verlichting kan terreinen en gebouwen mysterieus, sfeervol of juist heel spannend maken. Het kan de stad een magische uitstraling geven. Het heeft dus ook zeker een hele positieve kant. Met de juiste terreinverlichting zorg je ervoor dat een terrein uitnodigend en aantrekkelijk wordt.

Verander de stad

Met de juiste verlichting kun je het karakter van een stad een hele andere draai geven. Je kunt pleinen toegankelijker maken en parken gastvrijer. Je kunt tevens de belangrijke gebouwen op een wonderbaarlijke manier highlighten. Zonder licht in de stad was het trouwens ook een stuk onveiliger op straat. Licht maakt het mogelijk om ons zonder schrammen door het verkeer te manoeuvreren. Verlichting heeft de kracht om mensen te betoveren. Door optimaal gebruik te maken van verlichting geef jij ruimtes, terreinen en zelfs een hele stad een bijzondere uitstraling.

 architecture-2892_640

Linkruil.org

Comments are closed.