Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Maak kennis met een parfum woordenboek

Omdat er tegenwoordig zoveel keuze is wat betreft parfums, hebben veel mensen hun eigen favoriete geuren. Houd je bijvoorbeeld van een bloemige geur, dan is het waarschijnlijk dat je de volgende keer weer een bloemig parfum koopt. Misschien dezelfde, maar misschien wil je eens wat anders proberen. Uiteraard staat er niet specifiek op een parfum beschreven tot welke geurfamilie de geur behoort, maar aan de hand van de ingrediënten kom je al een heel eind. Als een parfum uit voornamelijk bloemige bestanddelen bestaat, kun je in de meeste gevallen van uit  gaan dat het parfum tot de bloemige geurfamilie behoort.

Ingrediënten parfum
Ieder parfum bestaat uit verschillende bestanddelen die de geur bepalen. Sommige ingrediënten spreken voor zich, zoals bloemige of fruitige extracten. Echter, vaak bevat een parfum een ingrediënt waarvan je eigenlijk niet precies wat het is of waar het naar ruikt. Op zulke momenten zou het fijn zijn een parfum woordenboek bij de hand te hebben.

Op sites als Parfumswinkel.nl staat bij ieder parfum beschreven welke ingrediënten het bevat en tot welke geurfamilie het parfum behoort. Op bijvoorbeeld een blog of op de site zelf, kan dan de uitleg van de verschillende soorten ingrediënten staan. Ideaal om snel meer te weten te komen!

Parfumtype
Een parfum woordenboek beschrijft ook de verschillen tussen bijvoorbeeld een Eau de Parfum en een Eau de Toilette. Veel mensen weten dit verschil niet en daarom is het fijn een parfum woordenboek tot je beschikking te hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.