Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Maak van een dagje weg Drenthe een sportieve en ontspannende belevenis.

Wie kiest voor een dagje weg Drenthe weet zich verzekerd van talloze schitterende wandelroutes door uitgestrekte natuurgebieden.  Smalle schelpenpaadjes, maar ook oude keienwegen leiden door eeuwenoud landschap. Een Dagje weg Drenthe voert je door paarsbloeiende hei, langs velden met oude gewassen en  korenbloemen. Je kunt kiezen uit een veelheid aan korte en lange afstanden, altijd beleef je bij je dagje weg  Drenthe, de rijkdom van de Drentse natuur!

Voor een dagje weg Drenthe kun je kiezen voor jouw manier van verkennen.

Wie te voet wil gaan kan van zijn dagje weg Drenthe een ware verkenningstocht maken in de rijke natuur. Of je nu gaat voor een tocht door het Geopark de Hondsrug, langs de verstilde vennen van het Grolloërveen, of de uitgestrekte natuur van de Drentse Hooglanden, overal ervaar je de weldaad van dit verstilde landschap tijdens je dagje weg Drenthe. Maar ook op de fiets of te paard, en natuurlijk met de huifkar zijn er ongekend veel mogelijkheden voor een dagje weg Drenthe

Een dagje weg Drenthe is een dagje weg om heerlijk te ontspannen.

Drenthe staat bekend als een walhalla voor fietsers. Neem je fiets mee of huur er één bij de vele verhuurbedrijven die je vindt in Drenthe. Geen enkele regio in Nederland heeft zoveel geïnvesteerd in een  schitterend net van fietspaden en mountainbikeroutes die een dagje weg Drenthe tot zowel een heerlijke ontspannen, als een ultieme sportbeleving kunnen maken. Je kunt het invullen zoals jij dat graag wilt, een individuele toertocht, maar ook een ware “fietsexperience” met bedrijf of vrienden “maken” je dagje weg Drenthe.

Linkruil.org

Comments are closed.