Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Maatwerk Sauna of Hoek Keuken op Maat

Wanneer u uw woning op wilt knappen, maar specifieke wensen heeft, of iets speciaals zoekt, is maatwerk een uitkomst. Jan van Sundert, een prachtige zaak in Etten-Leur is uw specialist op dit gebied. U kunt er terecht voor keukens, tegels, badkamers en sauna’s op maat. Ideaal wanneer uw woning schuine wanden heeft, of wanneer u op zoek bent naar een keuken met afwijkende maten bijvoorbeeld.

Iedere keuken is op maat leverbaar. Zo kunt u altijd uw droomkeuken samenstellen. Ongeacht uw stijl, smaak, wensen en budget, bij Jan van Sundert vindt u wat u zoekt. Het ervaren personeel helpt u graag bij het realiseren van uw wensen. Eventueel kunnen ze hiervoor gebruik maken van een 3D tekenprogramma. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het uiteindelijke ontwerp en kunt u eenvoudig wijzigingen doorvoeren. Kiest u voor een hoek keuken, een kookeiland of een rechte keuken? Iedere opstelling heeft zijn eigen charme. Een hoek keuken biedt u veel ruimte, een eiland keuken is trendy en een rechte keuken is praktisch. Waar u ook voor kiest en waar uw voorkeur ook naar uit gaat, met de eindeloze mogelijkheden slaagt u altijd.

Ook voor wie op zoek is naar de ontspannende werking die een sauna heeft, is het brengen van een bezoek aan deze showroom de moeite waard. U treft er een prachtige collectie sauna’s en infraroodcabines. Niets is fijner dan thuis in uw eigen sauna tot rust te kunnen komen en te genieten van de helende werking die de warmte op uw lichaam heeft. U kunt kiezen voor een standaard uitvoering, of voor een maatwerk sauna. Wanneer u voor een maatwerk sauna kiest, wordt er een ontwerp gemaakt aan de hand van uw wensen. Dit ontwerp wordt uitgewerkt op de eigen werkplaats. U kiest zelf de houtsoort, uitvoering en afwerking. Ook de plaatsing en montage kunt u met een gerust hart aan Jan van Sundert overlaten.

Kortom, wanneer u overweegt een keuken, badkamer, tegels of sauna aan te schaffen, dan is Jan van Sundert in Etten-Leur het adres waar u zijn moet. Laat u verrassen door de veelzijdige collectie, de prachtige kwaliteit en de eindeloze mogelijkheden.

Linkruil.org

Comments are closed.