Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Man date graag met oudere vrouw

Hedendaags heeft een man graag met oudere vrouw een date of sexdate. Uit onderzoek is gebleken dat 31 procent van de mannen gedatet heeft met een minimaal 8 jaar oudere vrouw, terwijl 24 procent van de mannen dit nog een keer willen gaan doen.

Waarom een oudere vrouw?

Jongere mannen willen tegenwoordig niet gelijk een serieuze relatie. Oudere vrouwen zijn zelfverzekerd, onafhankelijk , hebben een eigen carrière en zijn vaak tussen de 40 en 60 jaar. Daarnaast zijn oudere vrouwen seksueel erg ervaren.

Andersom daten oudere vrouwen ook weer graag met mannen die jonger zijn dan zij. Zij vinden een jongere partner flexibel en ruimdenkend in de omgang, zijn modern en onvermoeibaar op seksueel gebied. Daarnaast zijn jongere mannen in de ogen van een wat oudere vrouw een stuk knapper en charmanter als de oudere mannen.

Vaak is het wel zo dat bij een date tussen een jonge man en een oudere vrouw het vaak alleen bij een date blijft. Een jonge man wilt zich vaak niet al te graag binden, terwijl een oudere vrouw altijd al voor zichzelf heeft kunnen zorgen. Vaak leidt dit alleen tot een seksdate, wat vaak ook nog via een seksdating site plaats heeft kunnen vinden. Dus ben jij een jongere man, of bent u een oudere dame? Weet wat u wilt en geniet!

Linkruil.org

Comments are closed.