Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Manieren van condooms gebruiken

Het is een gerenommeerde feit dat de werkgelegenheid condooms zal voorkomen de noodzaak van het nemen van associate degree STD panel controleren . Echter , nogal condooms bestellen acknowledged feit is dat er oppervlakte-eenheid veel andere manieren waarin een rubber vaak behulpzaam aan u . terwijl ze uitsluitend komen met een set routebeschrijving op de doos , wij oppervlakte-eenheid kunnen u alleen wat te doen met enige die overblijven .

Maak een Stress Ball

De politiek van kwalitatieve analyse , seks , en vooral van het hebben van soa testen door deskundigen na u seks gehad met iemand somebody kunnen vreselijk zenuwslopend . vergemakkelijken uzelf op rustig naar beneden door maken uzelf uw heel profylactisch stressbal . het is zo eenvoudig proberen te doen – simpelweg ontrollen de preventieve en beginnen vullen met meel , swingende uit zijde te facet na iedere paar schepjes om om het meel te comprimeren . eenmaal de condoom vol is, alleen een knoop binnen de hoge , neem dan een marker pen en trek een gezicht op de voorkant van het om het net geringe mate extra temperament . Uw stressbal worden nu worden gegoten in wat vorm je zin hebt , en wordt bereid en om te helpen u adres al dat angst .

Finger Puppets

Heb je ooit geweest babysitting en gelegen dat je volledig te voorkomen de kinderen van het huilen ? je begint te wroeten in je zakken , op zoek naar iets die ze vermaken , maar alles je lukt om te zoeken op is dat preventieve u rond met je meedraagt ​​ je niet wilt bezitten te nemen associate STD panel controleren . echter niet wanhopen ! Geloof het of niet , een veiligheid zal bespaart u in deze scenario . Neem de contraceptieve uit de verpakking en rek het uit, neem dan een pen en teken een karikatuur van sommige beschrijving op de voorzijde . Schuif de preventief op uw vinger en er je hebt het – een eenvoudige vinger poppenspel . Als het geen het kind , je zult kunnen zeker het zal baffle ze in stilte.

water Balloons

Je gewoon nooit weet toen je gaat naar einde ingehaald tijdens een waterballon gevecht , en er is elke waarschijnlijkheid u geen ballonnen om hand als u . Als je bent geweest short , zou dat je gewoon hebben geen munitie om wraak te nemen met , maar Amerikaanse staat hoe verkeerde ze konden zijn. Condooms zal werken zelfs en waterballonnen , zo niet beter , als ze grotere wapens; simpelweg vullen de anticonceptiemiddel met kraanwater , nemen en vuur ! het zal neem je tegenstanders een tweede te achterhalen uit wat raak ze , die geeft te eisen kap . maar vergeet niet te stock de condooms eenmaal het water vechten , of je zult hebben associate STD panel neem een ​​kijkje op je herkent het.

Een Lantaarn

Onze laatste manier om bouwen gebruik van een condoom anticonceptie -apparaat vereist extra planning , als een gloed binnen de selectie nodig . Volgende keer dat u verlengen bewoning reis , bevestigen ar precies het stijl dat je dat met u – dat manier als uw zaklamp batterijen leeg zul je niet worden overgelaten in de donker. A anticonceptiemiddel gevuld met biedt de beste resulteert hier , maar echter een contraceptieve gevuld met lucht zal ook werk . het gaat om niet bieden genoeg licht te begeleiden je thru een donker bos , echter als u schorten het boven de deur van de tent zal zeker u helpen kennisgeving je betekent terug .

Dus de volgende keer u ontdekken jezelf in een kleverige situatie , neem een ​​tweede te achterhalen uit of een profylactisch zal u of niet te helpen. maar zorgen uitwisselbaar elke dat je gewoon gebruiken voordat u de volgende keer behoefte hen , of je liquideren kopen van een SOA -paneel in plaats van een nieuwe doos condooms .

Linkruil.org

Comments are closed.