Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Markeringen aanbrengen zorgt voor duidelijkheid

Ben je op zoek naar een manier om je werkplaats een stuk overzichtelijker te maken? Dan kun je ervoor kiezen om te werken met plakkers, maar deze kunnen na verloop van tijd vervagen. Als je juist wilt dat bepaalde plekken goed zichtbaar zijn kun je gebruik van markeringen op de vloer. Deze markeringen gaan lang mee, en hebben vaak een opvallende kleur, zoals bijvoorbeeld geel of rood. Hierdoor weten mensen snel en eenvoudig dat deze plekken vrij moeten blijven.

 

Markering op de vloer

Het aanbrengen van markering op de vloer zorgt er niet alleen voor dat mensen die kunnen zien snappen waar ze moeten lopen en waar ze op moeten passen. Juist ook mensen die slechtziend zijn of blind kunnen bepaalde markeringen voelen en begrijpen waar ze moeten lopen. Dit komt door de speciale markering die wordt aangebracht, deze bestaat voor een gedeelte uit hogere en lagere delen waardoor een blind iemand snapt dat hier opgelet moet worden.

 

Markeringen laten aanbrengen

Het aanbrengen van markeringen is een klus die snel en eenvoudig gedaan kan worden. Door gebruik te maken van verschillende technieken blijft de verf jaren goed zitten, en daarnaast is het meestal wel arbeidsvrij. Mits de ondergrond waar het op geplaatst wordt niet afbrokkelt

 

Rijrichtingen aangeven

Als je met de auto op pad gaat is het belangrijk dat er wordt gelet op de rijrichting. Dit om te voorkomen dat 2 auto’s elkaar raken met de nodige schade en gevolgen. Door markeringen aan te brengen op de weg wordt ervoor gezorgd dat bestuurder precies weten hoe ze moeten rijden. Ook voetgangers weten door de markeringen op de weg aan welke kant ze het beste kunnen lopen en waar er nog auto’s vandaan kunnen komen. De markering kan ook goed gebruikt worden om aan te geven waar voetgangers over kunnen steken naar in en uitgangen.

Linkruil.org

Comments are closed.