Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

McDonalds weigert prijzen online te zetten

McDonalds, de bekende fastfoodketen, wie kent het niet. Iedereen heeft er wel eens gegeten en veel mensen houden er van, maar er zijn ook genoeg mensen die het vette eten niet uit kunnen staan.

Veel mensen willen voordat ze naar de McDonalds gaan kijken wat ze willen bestellen, in plaats van bij de balie of de McDrive met een bek vol tanden te staan. Daarom is het handig als er een compleet overzicht met producten op internet is te vinden. Dat is dan ook wel zo, maar daar staan de prijzen niet bij! Veel mensen kampen met dit probleem en McDonalds wil of kan die prijzen niet online zetten.

Hoe zit dat namelijk: McDonalds is een franchiseorganisatie, wat betekent dat alle McDonalds restauranteigenaren zelfstandig ondernemer zijn. In haar regels heeft McDonalds staan dat runners van restaurants tot op zekere hoogte zelf mogen bepalen hoe duur zij producten maken. Zo zijn burgers en franse frites op drukke punten waar mensen toch wel eten kopen altijd net een stukje duurder. Een ijsje in Scheveningen bijvoorbeeld. Of een patatje op Amsterdam Centraal. Of fritessaus in een McDonalds restaurant langs de snelweg.

Daarom is er nu een site in het leven geroepen die de prijzen van McDonalds netjes op een rijtje zet. Alle producten met bijbehorende prijs er bij op een prijslijst. Het klopt niet in alle McDonalds restaurants, maar wel in het gros er van.

Bekijk de prijzen van McDonalds op: http://fastfoodprijzen.nl/prijzen-mcdonalds/

Linkruil.org

Comments are closed.