Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mediator in Leeuwarden helpt

Gaat u binnenkort scheiden of bent u al gescheiden en zijn er veel problemen die opgelost moeten worden? Een scheiding is een emotionele heftige tijd met belangrijke beslissingen, waardoor er problemen uit kunnen ontstaan. Denk aan de zorg van uw kinderen en het verdelen van de inboedel. Soms komt u er met zijn tweeën niet uit, waardoor de hulp van een mediator in Leeuwarden een goed idee is.

Waarom een mediator?

Een mediator is een bemiddelaar die altijd neutraal blijft. Het is niet de mediator die de oplossing voor u verzint, maar die zijn hulp geeft zodat u en uw ex-partner tot een goede oplossing kunnen komen die voor beide als prettig wordt ervaren. Er is dus niet één partij die zal winnen. Een mediator gaat alles één voor één bij langs, zodat alles is geregeld en er niks wordt vergeten. U blijft echter altijd degene die de touwtjes in handen heeft. Dit is slechts een greep uit de voordelen van de hulp inschakelen van een mediator.

Ik wil!

Als u mediator Groningen wilt inschakelen, ga dan naar de website. Hier kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft. U vindt hier ook de contactgegevens van gecertificeerde mediators, zodat u direct contact op kunt nemen voor vragen of een afspraak.

 

Linkruil.org

Comments are closed.