Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Meer dan Keukenzaak want Badkamer en Keuken gekocht bij Jan van Sundert

Bij de naam Jan van Sundert dacht ik in eerste instantie direct aan een keukenzaak. Mijn vrouw wist wel beter. Dat Jan van Sundert veel meer is dan alleen een keukenzaak weet ook ik inmiddels maar al te goed. Deze zaak in Etten-Leur staat namelijk al jaren bekend om de prachtige kwaliteit keukens, badkamers, wand- en vloertegels en sauna’s die zij leveren. Omdat wij het keukenblok in onze nieuwe woning wilden vervangen maar ook het sanitair in de badkamer niet mooi en praktisch vonden, zijn we dan ook een kijkje gaan nemen in deze zeer ruime showroom.

Bij binnenkomst zagen we direct prachtige keukenopstellingen staan. Maar daarnaast zijn er ook prachtige badkamers, tegels en zelfs sauna’s verkrijgbaar. Wat een uitgebreid assortiment. Eerst hebben we op ons gemak alle keukens bekeken. We wilden graag een moderne, rechte keuken en op dit gebied bleek enorm veel keus. We kozen voor een rechte keuken in wit hoogglans met strakke RVS grepen en diverse inbouwapparaten. De verkoper die ons hielp, heeft de keuken helemaal naar onze smaak aangepast. Zo wilden we graag een andere afzuigkap en een ander gasfornuis en werkblad. Dit bleek geen enkel probleem. Tijdens een kop koffie maakten we de koop rond.

Daarna hebben we nieuw sanitair uitgezocht voor onze badkamer. Ook op deze afdeling zijn we uitstekend geholpen. De vriendelijke verkoper had duidelijk verstand van zaken en heeft ons goed geïnformeerd over de diverse mogelijkheden. We wilden graag modern sanitair en dit hebben we dan ook gevonden. We hebben een grote douchecabine, een badkamermeubel en een wandclosetuitgezocht. Daarbij hebben we designradiator en spiegel met verlichting uitgekozen. Hiermee krijgt onze badkamer straks een zeer luxe uitstraling.

We hadden echt niet verwacht dat we zo snel zouden slagen voor een nieuwe badkamer en keuken en kunnen dan ook niet wachten tot dat de monteurs bij ons langskomen om onze gloednieuwe badkamer en keuken te plaatsen en te installeren. Ons nieuwe huis zal dan eindelijk helemaal af zijn! Wanneer alles klaar is nodigen we al onze vrienden en familie uit voor een housewarming zodat we iedereen kunnen laten zien hoe mooi het is geworden!

Linkruil.org

Comments are closed.