Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Met spoed poort maken in België

Een defecte poort kan vervelende situaties opleveren. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast heeft van een defecte poort zijn de techniekers van ROMASS 24 uur per dag, 7 dagen per weer en 365 dagen per jaar bereikbaar om je poort te maken. ROMASS beschikt over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel België. Dankzij ons netwerk van servicetechniekers is er altijd een technieker bij u in de buurt om uw poort te herstellen.

Met spoed een poort maken in België

Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw defecte poort te maken. Ze gaan allereerst inventariseren waar het probleem vandaan komt. Wanneer ze de oorzaak hebben achterhaald gaat de technieker aan de slag om de poort te herstellen. Ze proberen allereerst de onderdelen te repareren indien mogelijk. Wanneer de onderdelen niet meer gerepareerd kunnen, worden ze vervangen door nieuwe onderdelen. ROMASS beschikt over een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken en types poorten. Dankzij de reserve voorraad kunnen de meeste kapotte onderdelen direct op locatie worden vervangen. Hierdoor wordt 95% van de problemen direct op locatie opgelost. De techniekers van ROMASS zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten.

Door intensief gebruik en slecht onderhoud gaan de onderdelen van een poort slijten. Slijtage kan ervoor zorgen dat een poort kapot gaat. Veel voorkomende problemen met een poort zijn:

  • Motor werkt niet meer
  • Loopwielen defect
  • Handzender/afstandsbediening werkt niet meer
  • Kabel is kapot/gebroken
  • Poort gaat niet meer open of dicht

Tips om een defecte poort te voorkomen

U kunt een aantal stappen ondernemen om in de toekomst de kans op problemen met een poort te verkleinen. Allereerst zorgt jaarlijks onderhoud door een specialist ervoor dat poorten in topconditie blijven. Slijtage aan de onderdelen van een poort wordt vertraagd, zodat de kans op een storing afneemt. Daarnaast kunt u zelf de poort onderhouden door regelmatig de panelen schoon te maken en ervoor te zorgen dat er geen vuil bij de onderdelen kan komen. Vuil kan ervoor zorgen dat onderdelen eerder gaan slijten of kapot gaan. Als laatste tip adviseren we om direct contact op te nemen met een poorten technieker wanneer uw poort niet meer goed functioneren.

Professionele Poort hersteller inschakelen

Bij ROMASS kunt u via de website een aanvraag indienen om een technieker op locatie in te schakelen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een storing. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in om uw poort te maken. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor de herstelling. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging. Een van onze vakkundige techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe. Na afloop van de herstelling ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en welke onderdelen er zijn gebruikt.

Voor meer informatie over het vakkundig maken van poorten kunt u contact met ons opnemen of op onze website terecht.

 

Linkruil.org

Comments are closed.