Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mijn kennis vergroot over een tegel, tegelvloer en tegel outlet

Wat een kop boven mijn verhaal. Nee, om iedere gedachte direct de kop in te drukken, ik heb niet een spoedcursus werken in de bouw gevolgd. Wat dan wel. Ik ben toe aan vernieuwingen en dan oriënteer je her en der naar mogelijkheden en prijzen.

Om met het kabinet Rutte te spreken: het geld onder de burgers moet weer rollen. En ik heb er gehoor aan gegeven. Niet zo extreem als Rutte stelt door nieuwe auto’s te kopen en andere grote uitgaven te doen, maar ‘slechts’ het opknappen van mijn badkamer. Mijn badkamer is niet alleen zwaar gedateerd, maar wat extreem gesteld, ook door slecht onderhoud geruïneerd. Op de televisie zie je van die leuke reclame waar ze met een spuitbus over de tegels sproeien en in slechts enkele secondes glimt en glanst de badkamer als nieuw. Leuk, in kan dozen spuitbussen laten komen, maar ik garandeer je dat er niets verandert. Nog steeds dezelfde aftandse onfrisse badkamer als voorheen. Ik heb wel eens overwogen om de fabrikant een brief te schrijven om de test in mijn badkamer te doen, maar ik denk zeker te weten dat een dergelijk schrijven in het ronde archief van het bedrijf terecht komt. Nee, ik heb het daarom anders aangepakt. Via het internet ben ik op de website van Jan van Sundert in Etten-Leur terecht gekomen. Etten-Leur een plaats in het westen van Brabant en goed bereikbaar met de auto. De site begint met de kreet “kom inspiratie opdoen bij Jan van Sundert. 4500 m² winkelplezier van modern tot klassiek, voor elk budget!”

Een uitnodiging die mijn vrouw en ik direct accepteerden. Onder het genot van een echt Brabants kopje koffie werden wij vriendelijk te woord gestaan door een van de verkoopadviseurs. Met het nodige elan legde deze verkoper ons uit waar wij zoal aan moesten denken. Bij het uitzoeken van een tegelvloer komt veel meer kijken dan alleen het uitzoeken van de kleur tegel. Ruimte en verdere aankleding spelen een belangrijke rol. Wij hebben echt de tijd ervoor genomen en kregen bij Jan van Sundert ook alle ruimte om een goed en overwogen besluit te nemen. Nadat wij de kleur van de tegelvloer hadden bepaald was de soort en kleur tegel voor de muren aan de beurt. Ook hierbij werden wij vakkundig geholpen, waardoor het geheel een juiste eenheid vormt. Toen we aangekomen waren op het punt kosten, werden wij geconfronteerd met de vraag of wij bekend waren met de term tegel outlet. Nieuwsgierig als wij nu eenmaal zijn, werden wij meegenomen naar een uitstalling van diverse tegels onder de noemer tegel outlet. Het blijkt een verzamelnaam te zijn van tegels die hoewel nieuw, al wat langer in de handel verkrijgbaar zijn. En je raad het wellicht al. Wij vonden daar wat wij zochten en tegen een zeer vriendelijke prijs. Eerdaags gaat de verbouwing beginnen. Wat ik allemaal moet doen? Niets! Alles wordt voor mij geregeld door Jan van Sundert. Het enige wat ik moet hebben is nog wat geduld voordat ik fris en fruitig uit mijn nieuw badkamer stap.

Linkruil.org

Comments are closed.