Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Milk-Biscuits Shirts

MILK&BUSCUITS! Dé nieuwe street wear merk gevestigd in Nederland.

Hoge kwaliteit producten, exclusiviteit en eerlijke betaalbare prijs, daar streven wij naar. Wij creëren een respectabel mer met het behoud van onze waardes, zoals kwaliteit en betaalbaarheid. Vele zijn ons voor geweest, maar Milk-Biscuits heeft iets wat de andere missen, namelijk exclusiviteit en uitstraling. Wij zorgen ervoor dat men opvalt met de T-shirt of sweater van Milk-Biscuits.

Een belangrijk aspect is ook de prijs. Wij zijn anders dan onze concurrenten vanwege onze betaalbaarheid. Hoewel onze belangrijkste focus kwaliteit is, willen wij de prijzen zo laag mogelijk houden. Zo kan iedereen zijn of haar T-shirt of Sweater bij Milk-Biscuits kopen. Het concept is nog heel jong maar onze bedoeling is duidelijk, wij staan voor de prijs en kwaliteit van onze producten.

Verzenden & retourneren

Alle producten die u bij MILK&BISCUITS koopt zijn te retourneren als het u niet bevalt. U kunt de product ook inruilen. Je schrijft een mail naar ons en wij regelen de rest. Je hebt 30 dagen de tijd om het product te retourneren of om te ruilen. Kijk op op onze website naar verdere voorwaarde hiervoor.

Neem gerust contact met ons op voor mee informatie over onze brand en onze producten: info@milk-biscuits.com

Linkruil.org

Comments are closed.