Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Minder geluid, betere prestaties

In deze tijd weten we niet beter, we hebben altijd wel geluiden om ons heen, het is gewoon nooit stil. Ook als het midden in de nacht is, dan horen we altijd wel een vliegtuig of auto voorbij gaan. Zeker als je in de stad woont weet je denk wel een beetje wat ik bedoel. Ook op je werk kun je niet in stilte aan de slag, er is altijd wel een apparaat of ander iets wat geluid maakt. Het is bewezen dat als er minder geluid wordt gemaakt, er beter wordt gepresteerd. Denk maar eens aan vroeger toen je bijvoorbeeld huiswerk moest maken. Op het moment dat het iets stiller was, kon je beter leren dan als er veel geluiden om je heen zijn. Dit heeft met een bepaalde concentratie te maken. Op het werk kan het geluid zeker verminderd worden, Dit kan door de steam vent silencer.

Steam vent silencer

De steam vent silencer is een demper die ervoor zorgt dat het luchtafvoer systeem minder herrie maakt tijdens het werk. Vooral in het industriegebied merk je dat een steam vent silencer veel verschil kan maken als het gaat om geluid. En net als met huiswerk is het op de werkvloer ook beter voor je concentratie als er minder geluid is. De steam vent silencer is dus weldegelijk een toevoeging aan je bedrijfspand.

Types

Er zijn verschillende types van een steam vent silencer, zo heb je een standaard type die een wat lagere prijs heeft. Deze heeft standaard specificaties, en doet precies wat het hoort te doen. Ook is er een type die speciaal wordt gemaakt naar jouw wensen. Hiervoor gaan mensen in overleg met jouw en maken precies naar de wensen.

Contact

Wil jij nu profiteren van de steam vent silencer? Neem dan eens contact op voor meer informatie. En wie weet werk jij binnenkort in een stillere omgeving.

 

Linkruil.org

Comments are closed.