Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mini urnen

Mini urnen worden vaak gebruikt als bijvoorbeeld niet alle as van de overledene wordt verstrooid, maar een klein gedeelte bewaard wordt. Ook kan een mini urn gebruikt worden wanneer meerdere familieleden het op prijs stellen om een persoonlijk aandenken aan de overledene in hun bezit te hebben. Een mini urn wordt ook wel een persoonlijk gedenkteken genoemd.

Divers assortiment
Mini urnen zijn er in allerlei vormen, kleuren en materialen. Zo zijn ze verkrijgbaar in natuursteen, porselein en glas, maar zijn er ook mini urnen in RVS, hout, tin of brons. Zoals u ziet, is er een zeer uitgebreid aanbod en er is dus voor iedereen wel een passende urn te vinden.

Aanpassen aan uw wensen

Er zijn talloze mogelijkheden om de mini urn van uw keuze volledig op uw smaak aan te passen. Dit kan zoals gezegd met kleur en materiaal, maar u kunt de urn ook laten voorzien van een persoonlijke tekst. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de mini urn te verwerken in een beeld, waardoor de urn totaal niet opvalt. Of misschien wilt u een urn die goed bij uw interieur past. Alles is mogelijk.

Verschillende prijsklassen
De prijs van de mini urn is uiteraard afhankelijk van uw wensen en de eisen die u aan de urn stelt. Mini urnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende prijsklassen, dus er zal altijd iets van uw gading bij zitten. Uiteraard is de prijs afhankelijk van het materiaal dat u voor de urn in gedachten hebt en de eventuele extra elementen die u aan de urn toe wilt voegen.

Het kiezen van een urn is een hele persoonlijke keuze. Het is belangrijk dat u een urn uitkiest die bij u, en misschien zelfs bij de overledene past. De mogelijkheden zijn divers en enorm, dus u vindt gegarandeerd een mini urn waar u zich prettig bij voelt.

Linkruil.org

Comments are closed.