Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Moderne Hoekkeuken of Tegels voor uw Tegelvloer

Wat zijn de voordelen van een hoekkeuken?

Aangezien deze uit een L-vorm bestaat, is alles wat u nodig heeft direct binnen handbereik. Tijdens het kokkerellen kunt u veel kwijt op het werkblad en er is volop ruimte om te snijden en te wassen. Daarnaast is er vanwege het grote werkblad ruimte voor kleine apparaten zoals bijvoorbeeld een koffiezetapparaat, een waterkoker of een mixer. Grotere apparaten als een koelkast of een oven kunnen eenvoudig in het geheel verwerkt worden. Als u zorgt voor een praktische indeling, dan heeft u veel bedieningsgemak.

Wat te doen met de blinde hoek?

Deze hoeft niet zo blind (ruimte verliezend) te zijn als u misschien wel denkt. Plaats aan beide zijden van de hoek ladekasten en het probleem is al opgelost. In ladekasten kunt u normaliter veel meer kwijt dan in gewone plankenkasten. Er zijn ook speciale carrousels verkrijgbaar voor deze hoek voorzien van draaiplateaus. Hierop kunt u bijvoorbeeld potten en pannen plaatsen. U kunt er veel in kwijt en omdat de plateaus draaibaar zijn, heeft u alle zaken die u er op plaatst eenvoudig binnen handbereik.

Waar is zo’n hoekopstelling verkrijgbaar?

Voor een pracht van een hoekkeuken adviseren we u een kijkje te nemen bij een echte keukenspecialist. Jan van Sundert is hier een goed voorbeeld van. In de sfeervolle showroom staan keukens in allerlei stijlen en uitvoeringen opgesteld. U kunt er ongeacht uw smaak en budget altijd een keuken vinden die bij u past. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan kunt u altijd zelf een ensemble samenstellen door te kiezen voor een keuken op maat.

Wat zijn de voordelen van een tegelvloer?

Maak uw keuken compleet met bijpassende vloertegels. Omdat er in de keuken nu eenmaal snel water en andere vloeistoffen op de grond terecht komen, is een onderhoudsvrije en gemakkelijke te reinigen vloer een must. Tegels zijn dan ook ideaal. Deze zijn met een doek of dweil eenvoudig schoon te maken waardoor uw vloer in een mum van tijd weer schoon is.

Hoeveel soorten tegels zijn er?

U kunt eindeloos combineren met afmetingen, kleuren en designs. Voor elke vloer in welke ruimte dan ook zijn er tegels verkrijgbaar. Rustiek, klassiek, modern, design, en tal van andere stijlen. Kiest u voor grote plavuizen, kleine tegels, een combinatie van diverse afmetingen of geeft u de voorkeur aan natuursteen? Wat is er nu leuker dan te spelen met kleuren en designs om een mooi effect te scheppen. Een tegelvloer doet het overal, van de woonkamer, de keuken tot in de badkamer.

Waar kan ik terecht voor een groot assortiment?

Ook op het gebied van tegels is er bij Jan van Sundert enorm veel keus. Er is zelfs een heuse tegeloutlet waar tegels verkrijgbaar zijn tegen extra scherpe prijzen. U kunt naar hartenlust vergelijken en combineren uit een onvoorstelbaar groot assortiment tegels. Laat u verrassen door de enorme collectie en kies voor een praktische vloer met een prachtige uitstraling.

Linkruil.org

Comments are closed.