Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mooi effect met glazen deur

Bij Dullcon bent u aan het juiste adres voor glazen deuren in alle soorten en maten. glazen deuren zijn mooi als entree voor  uw woning of kantoor. Ook een glazen deur naar uw badkamer of tussen uw keuken en de woonkamer behoort tot de mogelijkheden. Het biedt openheid en tegelijkertijd een goede afsluiting

Glassoorten
Wij werken met verschillende soorten glas, van helder glas tot mat en gekleurd glas. U kunt kiezen tussen diverse deuren in verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een glazen schuifdeur, een glazen deur in kozijn of glazen taatsdeuren. Uw deur kan desgewenst worden voorzien van reliëf en kan worden beletterd of beslagen.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale glazen deur. Kom gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen.

Meer verbinding door glazen wand
Een glazen wand in uw woning of kantoor zorgt ervoor dat er meer verbinding is met de omgeving. Er wordt rust gecreëerd en het geeft een ruimtelijk effect. Met een glazen wand wordt er veel daglicht binnen gelaten en is er meer zicht naar buiten toe, zodat u volop kunt genieten van uw tuin en de verschillende jaargetijden. Een glazen wand tussen uw woonkamer en de keuken zorgt ervoor dat kookluchtjes niet de woonkamer in komen, maar tegelijkertijd wordt wel het licht doorgelaten.

In uw kantoor zorgt een glazen wand ervoor dat uw medewerkers hun eigen plek hebben, maar toch verbonden blijven met elkaar en niet volledig afgezonderd worden. Uw glazen wand kan eventueel ook worden voorzien van glazen deuren.

Er zijn zowel voor binnen als voor buiten diverse opties als het gaat om glazen puien en deuren. Voor iedere ruimte is de perfecte glazen wand of deur te realiseren. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op.

Linkruil.org

Comments are closed.