Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mooie Accessoires: Glijstangen en Bedieningsplaten

Glijstangen zijn bedoeld voor de bevestiging van een douchekop. Deze wordt aan de muur bevestigd en daarna wordt de douchekop op de glijstang gemonteerd. De douchekop is hiermee eenvoudig in hoogte verstelbaar.

De meeste glijstangen zijn uitgevoerd in rond chroom, al is het ook mogelijk te kiezen voor een vierkante stang. De stangen variëren in lengte van ongeveer 60 tot 90 centimeter. Een glijstang geeft net als andere doucheaccessoires een bepaalde uitstraling aan uw badkamer. Naast gemak moet het natuurlijk ook mooi ogen. Glijstangsets worden geleverd met en zonder douchekoppen,waarbij u kunt kiezen uit bijvoorbeeld handdouches of regendouches. Een mooie set siert een badkamer extra op.

Een bedieningsplaat heeft u nodig als u in uw badkamer gebruik maakt van een inbouw toiletinstallatie. Bedieningsplaten zijn er in vele vormen, maten, kleuren en designs. Het gaat er bij de keuze van een bedieningspaneel om dat hij past bij de stijl van uw badkamer.

Bedieningspanelen worden gemaakt van duurzame en eenvoudig te reinigen materialen. Denk aan roestvrijstaal of spuitgietzink met kunststof of glazen oppervlak. U kunt kiezen voor handmatige, elektronische of pneumatische spoelactivering. Met een 2-toets bedieningsplaat kiest u voor een kleine of grote spoelbeurt. Met een geïntegreerde toiletblokhouder heeft u ook nog eens frisse lucht na elke spoelbeurt. Op zoek naar iets bijzonders? Kies voor een bedieningsplaat met LED lampjes en u hoeft ‘snachts zelfs het licht niet aan te doen. U kunt kiezen uit diverse kleuren en zelfs laten wisselen van kleur. U brengt direct meer sfeer in uw badkamer met deze optie.

Er zijn ook speciale design bedieningsplaten die een lust voor het oog zijn. Deze designs combineren kleuren en materialen tot een werkelijk fantastisch geheel. Een perfecte grafische vormgeving, minimalistisch in opzet die toch een adembenemende stijl uitstraalt. De bediening is licht en het mechanisme is voorzien van de nieuwste technologie. Met zowel schoonheid en bedieningsgemak in één zijn deze speciale design bedieningspanelen een waardige toevoeging aan uw badkamer.

Waar u uiteindelijk ook voor kiest, eenvoudig, modern, klassiek of design, het gaat vooral om het bedieningsgemak en daarnaast wil het oog ook wat. Kies daarom voor de producten uit de collectie van Sanitairtoppers.nl. Deze passen bij iedere stijl en ieder budget.

Linkruil.org

Comments are closed.