Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Muur behangen moeilijk dan je denkt

Aangezien de meeste kamers in een huis meerdere muren hebben en die ook allemaal geverfd moeten zijn, of behangen, zijn er enorm veel manieren hoe je alle muren in je huis kan indelen en veranderen. De meeste mensen houden van een geverfde muur, aangezien dit een egaal uiterlijk geeft en ook langer houdbaar blijft. Het verven van je muur is niet al te moeilijk en duurt niet zo lang, behangen is de tweede optie maar dat is een stuk moeilijker om egaal te doen omdat er luchtbellen tussen het behang en de muur zelf kunnen ontstaan, deze bubbels krijg je moeilijk weg.

Veel mensen maken hun muur één egale kleur, wit bijvoorbeeld, andere mensen houden meer van verschillende kleuren op hun muur of je muren allemaal een verschillende kleur. Er zijn enorm veel mogelijkheden en opties die je hebt bij het ontwerpen van je huis, je kan bijvoorbeeld ook als je gaat verven met verftape lijnen en figuren maken op je muur.

Naast verf kan je met behang je muur ook decoreren, je hoeft dan geen patronen te vormen omdat behang al gekocht kan worden met patronen erop. Dat behang kan je dan met een speciale lijm op je muur plakken, helaas is behangen wel enorm lastig. Als behangen namelijk fout gaat kan je het moeilijk herstellen en is je muur waarschijnlijk permanent fout behangt, dit kan een verkeerd oog trekken van gasten.

Als je zelf niet gelooft in je vermogen om te behangen kan je het altijd door een expert laten doen, hun beschikken over de juiste benodigdheden zoals plakhout en verschillende soorten strips. Zelf kan je ook de producten aanschaffen, style4walls biedt een enorm aanbod aan en heeft ook verschillende soorten houtstrips. Hierdoor kan je het zelf wel goedkoper doen, maar dan moet je wel zeker zijn dat je het goed doet, anders heb je een scheve muur.

Linkruil.org

Comments are closed.