Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Muziekschool Kaliber: de leukste en leerzaamste muziekschool van Twente!

Wij vinden plezier hebben tijdens het maken van muziek en het leren erg belangrijk. Het is leuk en uitdagend om je muzikale grenzen te verleggen, en je leert het beste wanneer je plezier hebt in wat je doet!
Ons doel is om mensen te stimuleren bij het ontdekken van hun artistieke talenten en om deze verder te kunnen ontwikkelen.
Er zijn verschillende cursussen te volgen voor alle leeftijden, niveaus, instrumenten, muziekstijlen en nog veel meer!
Behalve het cursusaanbod voor in de vrije tijd, verzorgt Kaliber ook lessen voor alle groepen van de basisscholen en het voortgezet onderwijs.

Ben je van plan om in de toekomst naar het conservatorium te gaan, of wil je gewoon lekker wekelijks muziek maken omdat je dit leuk vindt en dit als hobby ziet? Wij stemmen onze lessen af op jouw behoeftes. Geen saaie lange lessen uit oude boeken maar zo snel mogelijk jouw favoriete songs onder de knie krijgen door het gewoon te doen!

Heb je een voorliefde voor muziek en wil je graag zelf een muziekinstrument kunnen bespelen of je vaardigheden verbeteren? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op, wij voorzien je graag van de benodigde informatie!

Linkruil.org

Comments are closed.