Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Naambordje voordeur

Wanneer je een huis hebt gekocht is het natuurlijk van belang dat mensen weten dat jij hier woont. Je zou dan een naambordje kunnen kopen om bij de voordeur te hangen. Op het naambordje komen de namen te staan van de mensen die in jouw huis wonen. Het is ook handig om bijvoorbeeld het huisnummer erbij te zetten. Zo weten pakket bezorgers waar ze moeten zijn!

 

Het is mogelijk om je eigen tekst te verweken op het naambordje. Voordeur naamborden maken op deze manier jouw woning nog persoonlijker. Ook is het mogelijk om verschillende vormen te kiezen als naambordje. Voordeur naamborden worden meestal in een vierkante vorm besteld, maar het is ook mogelijk om een rond naambord te bestellen. Eventueel zouden er bijvoorbeeld ook nog iconen toegevoegd kunnen worden aan het naambordje om hem net wat specialer te maken.

 

Het kan zelfs nog gekker, zo is het mogelijk om een naambordje te bestellen in de vorm van een bloem, een boot of een pijl. Uiteraard zijn alle naambordjes in verschillende kleuren beschikbaar. Zo kun je de kleur selecteren die bij het huis past. Zo vormt de voordeur en het naambordje een mooi geheel samen.

 

Het monteren is niet moeilijk van het naambordje. Voordeur naamborden worden geleverd met een blinde montage. Zo ziet niemand dat het naambordje gemonteerd is.

 

Wil je liever toch priv├ę houden wie er in het huis wonen? Dan is het ook mogelijk om alleen het huisnummer te bestellen op een bordje. Het is mogelijk om het huisnummer in verschillende kleuren te bestellen. Je kunt zelfs kiezen in welk lettertype je het huisnummer wilt. Het is ook mogelijk om de afmetingen zelf te selecteren. Zo is het kleinste huisnummer 10 cm breed en het grootste huisnummer 25 cm. Zo weet je zeker dat de postbode niet langs jouw huis loopt!

Linkruil.org

Comments are closed.