Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Naamkaartjes

Een naamkaartje is bedoelt om op een snelle manier uitleg te geven over het hoe wat en waar van uzelf uw bedrijf of dienst. Een naamkaartje vertelt simpel waar u of uw bedrijf te bereiken is, en alle andere manieren waarop men met uw bedrijf of dienst in contact kan komen .

Naamkaartjes mogen dan ouderwets zijn, ze zijn tot vandaag nuttig, voor elke zaak en gewoon een simpele manier om belangrijke informatie van een bedrijf vast te leggen, en om te bewaren.
Omdat naamkaartjes erg klein zijn passen ze makkelijk in elke portemonee, en zijn zodoende snel en makkelijk te bewaren en weer te vinden als ze nodig zijn.

Naamkaartjes zijn er sinds mensenheugenis, maar ze blijven tot vandaag bruikbaar. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de telefoongidsen die niet meer gebruikt worden.

Het is erg belangrijk papier van hoge kwaliteit te gebruiken om uw naamkaartjes drukken.

Het ontwerpen van een naamkaartje lijkt simpel, maar toch is het aan te raden dit aan een professionele grafische vormgever over te laten. Als u eenmaal een goed ontworpen naamkaart heeft, gaat dat ontwerp jaren mee totdat u het nodig vind om hem aan te passen of te veranderen.

U kunt gemakkelijk aangepaste voormaakte sjablonen gebruiken om uw naamkaartje snel en goedkoop te maken . Het nadeel van zo een sjabloon is, dat uw ontwerp niet origineel zal zijn.

Het afdrukken van uw eigen aangepaste kaarten is eveneens een goede aanpak . Het is gemakkelijk om blanco kaarten te krijgen en daarop uw eigen ontwerp te printen. Door dit te doen zult u maximale controle hebben over wat u echt wilt.
Het ligt dus helemaal aan u om een naamkaartje te maken waar u helemaal achter staat. De mogelijkheden zijn legio.

Evalueer de waarde van het afdrukken van kleine visitekaartjes aan de financiering van een televisie of radio reclame – het kan zo aanzienlijk goedkoper zijn om uw persoonlijke individuele set kaarten, uit te delen. Op die manier krijgt u een zeer specifieke doelgroep die uw naamkaartje bezitten omdat ze in uw zaak geinterreseerd zijn, en dus potentiele klanten. Naamkaartjes moeten zeker een plaats hebben in uw advertentie arsenal.

Linkruil.org

Comments are closed.