Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Naast Sanitairwinkel ook Keuken Showroom voor uw Rechte Keuken

In de sanitairwinkel van Jan van Sundert kunt u uw hart ophalen voor al uw sanitaire wensen. Zoekt u iets op het gebied van sanitair voor uw badkamer of toilet, kom dan eens kijken in de showroom in Etten-Leur waar u een ongelofelijk groot assortiment aan baden, douchecabines, wastafels, kranen, toiletten en heel veel bijpassende accessoires treft.

U zult er ook versteld van staan hoeveel advies u krijgt in de sanitairwinkel. Welke vraag, welke wens, en welk probleem u ook mocht hebben, men is u graag van dienst met een passende oplossing. Zoekt u bijvoorbeeld oplossingen omdat u ouder wordt en wat minder vast op de benen staat, dan kan men u behulpzaam zijn. Te denken valt hierbij aan antislip tegels voor de vloer, een ligbad met lage instap, een verhoogd toilet, speciale wandbeugels en andere accessoires.

Wat voor soort sanitair u ook zoekt, u kunt er van verzekerd zijn dat u altijd keus heeft uit de beste merken en de beste kwaliteit. Alle producten zijn duurzaam en gaan dus lang mee. Jan van Sundert zorgt er voor dat zijn klanten tevreden naar huis gaan.

Maar niet allen voor sanitair is Jan van Sundert het juiste adres. Ook op het gebied van keukens is het brengen van een bezoek aan de showroom de moeite waard. De bekendste keukenvorm is toch wel de rechte keuken. Alle keukenelementen zijn langs één wand geplaatst. Zeker wanneer de keuken vrij smal is, zal gekozen worden voor een rechte keuken opstelling. Een rechte keuken past in iedere woning. Wanneer u wat meer ruimte heeft, kunt u er ook voor kiezen er een eiland bij te plaatsen of een aparte wand met inbouwapparatuur.

Om een idee te krijgen van wat de mogelijkheden zijn, kunt u bij Jan van Sundert in de showroom rustig rondkijken en u uitvoerig laten adviseren. Laat u inspireren en stel uw droomkeuken samen. U heeft keuze uit alle denkbare stijlen. Van modern en strak design, tot keukens in een landelijk of klassieke stijl. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Alle onderdelen zijn onderling te combineren. Ook maatwerk is geen enkel probleem, maar zelfs standaard.

Kortom, bij Jan van Sundert zult u zeker slagen. Of het nu om sanitair of een keuken gaat. Een sfeervolle showroom, gespecialiseerde verkoopmedewerkers, advies op maat en 3-D-presentaties wachten om u van dienst te zijn bij uw keuze.

Linkruil.org

Comments are closed.