Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Natuurverf

Natuurverf ook wel eco verf genoemd is heel erg populair door de kwaliteit en omdat het heel makkelijk is om mee te schilderen. Ook de geur van deze geweldige verf is enorm aangenaam. Vanwege de natuurlijke opbouw van de verf kan het geen irritatie op de huid en de luchtwegen veroorzaken. Ook vele professionele schilders werken tegenwoorden met een hoge concentratie natuurverf of ecologische verf.

Merken Natuurverf

Een tweetal merken die wij u graag niet willen onthouden zijn Aquamarijn en Auro. Deze twee merken produceren al jaren lang echte natuurverf en hebben daardoor ook een geweldige kennis en ervaring opgebouwd.

De ecologische verf van aquamarijn is echte Nederlandse natuurverf. Doordat het dichtbij huis wordt geproduceerd is er altijd een oplossing. Deze verf is uiterst zuinig in gebruik en ruikt buitengewoon goed. Doordat het behoorlijk zuinig smeert en ook goed smeert is het niet moeilijk om altijd goed schilderwerk af te leveren. Met deze natuurverf is het wel van belang dat je altijd ook de juiste voorbehandeling doet. Door een goede voorbehandeling is het nog makkelijker om de muren en raam kozijnen mooier en vooral duurzamer te maken. De lakken en beitsen van dit geweldige merk best een voornamelijk uit plantaardige stoffen en kunnen worden verdund met water.

Een ander merk van natuurverf is het Duitse merk Auro. Dit merk is speciaal gericht op muurverven en deze muurverven zijn dan ook geheel ecologisch en bestaan uit plantaardige grondstoffen. Zo is het met deze verfsoort ook niet heel erg om te knoeien aangezien de restanten volledig composteerbaar zijn. Er zijn nog tal van andere soorten natuurverven maar dit zijn eigenlijk de beste twee soorten.

Natuurverf Kalk

Maar ook kalkverf is het vermelden waard. Deze traditionele muurverf moet altijd worden aangebracht met een borstel of met een rol. Doordat deze natuurverf bestaat uit het hoofdbestanddeel kalkpoeder bestaat kan kalkverf zowel binnen als buiten worden toegepast.

Dus kies altijd voor een goede natuurverf waar u op kunt bouwen en de natuur ook geen last van heeft.

Linkruil.org

Comments are closed.