Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuw! Certificerende en praktijkgerichte Internet of Things (IoT) trainingen

Eindhoven, 9 mei 2018 – Alleen organisaties die de mogelijkheden van Internet of Things omarmen, kunnen een voorsprong behalen in de markt. IMF Academy heeft twee nieuwe opleidingen geïntroduceerd waarin de deelnemers leren welke mogelijkheden IoT heeft en welke stappen ze kunnen en moeten zetten om met IoT aan de slag te gaan.

De onderstaande opleidingen heeft IMF Academy recent aan haar opleidingsaanbod toegevoegd:

3-daagse certificerende training Internet of Things (IoT) Foundation

Deze training leidt op voor het wereldwijd erkende IoT Foundation certificaat van de Cloud Credential Council (CCC). De deelnemers krijgen onder meer inzicht in IoT in relatie tot Big Data en tips hoe ze uit de enorme stroom data die slimme apparaten aanleveren de juiste conclusies kunnen trekken. Ze leren wat de rol van de Cloud is in IoT oplossingen, welke security- en privacyrisico’s IoT met zich meebrengt, wat de mogelijkheden en grenzen zijn van IoT en waar ze tegenaan kunnen lopen qua regelgeving en techniek. Na afloop van deze training zijn de deelnemers in staat de juiste en gefundeerde beslissingen te nemen op het gebied van IoT.

4-daagse praktijkgerichte training Internet of Things (IoT) in de praktijk

In deze 4-daagse unieke training nemen wij het hele IoT proces met de deelnemers door; van het aansturen van het device, het verwerken en analyseren van de real-time datastroom tot en met (het voorbereiden van) de implementatie en de daadwerkelijke realisatie van een werkende IoT oplossing. De trainers belichten verschillende invalshoeken, te weten de business case (hoe kan er waarde gecreëerd worden en hoe kan dit toegepast worden?); architectuur (inrichtingskeuzes, opzet van de oplossing) en implementatie (tools en techniek).

Kijk voor meer informatie op onze website: www.imf-online.com of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 246 0220.

IMF Academy is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Linkruil.org

Comments are closed.