Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuwe keuken en badkamer tegels

Is jouw keuken aan vernieuwing toe of wil je juist de badkamer van een nieuwe look voorzien? Wanneer je budget het niet toelaat een geheel nieuwe keuken of nieuw sanitair aan te schaffen, is het toch mogelijk deze ruimtes een nieuw aanzien te geven. Dit kun je namelijk doen door het plaatsen van nieuwe tegels.

Tegels bestand tegen water en uitglijden

Badkamer tegels zijn uitstekend bestand tegen water. Logisch ook natuurlijk, aangezien er in de badkamer voortdurend water wordt gebruikt. Er zijn ook badkamer tegels verkrijgbaar met een speciale antislip laag, wat vervelende ongelukken als uitglijden voorkomt.
Voor de keuken zijn er weer andere eigenschappen van belang. De tegels moeten goed te reinigen zijn, aangezien er vaak gemorst wordt met etensresten en er oliespetters e.d. op de tegels terecht kunnen komen. Niemand wil na het koken nog uren bezig zijn met het schoonmaken van de wand- of vloertegels en dus worden hier tegelsoorten gebruikt die eenvoudig zijn schoon te maken.

Uitgebreide collectie

Tegels zijn er in werkelijk alle soorten, stijlen, afmetingen en materialen. Dat moet ook wel, want ieder heeft zo weer zijn of haar eigen smaak. Hou je van trendy? Plaats wantegels in een hippe kleur boven je aanrecht. Je zult zien dat jouw kookvertrek direct een compleet andere uitstraling krijgt. Hou je meer van landelijk en romantisch? Plaats dan een tegelvloer van natuursteen in een geel- of bruintint. Dit zorgt onmiddellijk voor een warme sfeer.

Nieuwe tegeltrend

De nieuwste trend op het gebied van tegels zijn de keramische tegels. Deze hebben dezelfde uitstraling als natuurstenen tegels, maar zijn geheel keramisch. Groot voordeel hiervan is dat deze vele malen sterker zijn. Keramische tegels zijn slijtvast, krasbestendig, kleurvast en niet van echt te onderscheiden. Er zijn zelfs diverse soorten in houtlook verkrijgbaar. Dit zijn dus tegels met de uitstraling van parket, met het gebruiksgemak van tegels. Vanwege de enorme populariteit van de keramische tegels, zijn deze nu ook verkrijgbaar voor gebruik in de tuin en op terras. Zo kun je een terras van keramische tegels leggen met de uitstraling van echte houten vlonders. Groot voordeel is dat je de hogedrukreiniger niet meer nodig hebt.

Linkruil.org

Comments are closed.