Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuwe Keuken Kopen in de Keuken Showroom van Jan van Sundert

De showroom van keukenspecialist Jan van Sundert in Etten-Leur, Noord-Brabant, is een must voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken! Met een showroom van 4500m2 kunt u hier ongeacht uw smaak en budget, vinden wat u zoekt. Of het nu gaat voor een los kastje of een volledig nieuwe keuken; onze verkopers helpen u graag om u bij te staan in uw keuze. Maar deze zaak is veel meer dan een keuken showroom alleen.Wist u dat Jan van Sundert in Etten-Leur ook beschikt over de grootste collectie tegels in West-Brabant en dat er prachtige badkamers en sauna’s verkrijgbaar zijn?

Duizenden tegels, van verschillend materialen en in diverse vormen en maten, maken het mogelijk ook voor de finishing touch vanuw gloednieuwe badkamer of keukente slagen. Want bij Jan van Sundert treft u alles onder één dak. Komt het zien en laat u overtuigen! Neem een kijkje in de showroom om zo nieuwe ideeën op te doen. Zien is geloven, en door alles bij elkaar te zetten is het eenvoudiger om uw aanschaf tezamen met uw partner te bespreken.

Het deskundigepersoneel geeft graag advies over de eventuele vloerverwarming voor onder de tegels, of het bijpassende knopje voor de kastjes. De showroom is de gehele dag open van dinsdag tot en met zaterdag. En op vrijdagavond zelfs tot 9 uur geopend. Indien u wenst kunt u vooraf een afspraak maken zodat u niet bevreesd hoeft te zijn dat een bezoek aan onze showroom onnodig lang duurt. Wanneer u het formulier op onze website invult, zal één van onze verkopers contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen en om een eerste indruk te krijgen van uw ideeën. Wanneer u vervolgens onze showroom in Etten-Leur bezoekt, kan deze verkoper u snel een eenvoudig rondleiden langs de keukens of badkamers die u kunt overwegen.

Is de keuze overweldigend en vreest u dat het u budget overstijgt? Laat u niet weerhouden en kom de prachtige collectie bekijken. Onze verkopers adviseren u graag en kunnen, indien nodig, een afbetalingsplan opstellen dat bij u budget past. Of het nu gaat om de aanschaf van uw eerste keuken of voor uw laatste badkamer die ooit nog wenst te kopen, u zult het vinden bij Jan van Sundert in Etten-Leur.

Linkruil.org

Comments are closed.