Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuwe training: Artificial Intelligence (AI) in de praktijk

Eindhoven, 7 januari 2019 – Artificial Intelligence (AI) is een techniek die u in staat stelt om op basis van uw bestaande (veelal ongebruikte) data betere beslissingen te nemen. AI biedt kansen op het gebied van efficiëntie, kostenbesparing, klantbeleving en het creëren van nieuwe businessmodellen.

Artificial Intelligence (AI)– vaak in één adem genoemd met Machine Learning, Deep Learning en Predictive Analytics – is een techniek die u in staat stelt om op basis van uw bestaande (veelal ongebruikte) data betere beslissingen te nemen. In de praktijk zijn de meeste toepassingen van AI voorspellend (predictive). Artificial Intelligencekan evenwel ook zelfstandig (zelfs bedrijfskritische) beslissingen nemen. De algemene verwachting is dat AI in de toekomst een fundamenteel onderdeel van de bedrijfsvoering zal zijn.

In de Artificial Intelligence (AI) training van International management Forum doet de deelnemer alle kennis op om met Artificial Intelligence (AI) in de praktijk aan de slag te gaan: de technologie, praktische toepassingsmogelijkheden en implementatie van AI. Aan het einde van deze training heeft de deelnemer inzicht in het concept van Kunstmatige Intelligentie (KI) plus de bijbehorende componenten. Men leert wat algoritmen zijn en hoe men deze kan inzetten. Daarnaast ontwikkelt de deelnemer een brede kennis van data en weet hij hoe hij deze kan onderzoeken. Bovendien leert de deelnemer hoe hij processen in kaart moet brengen. Zo kan men zelfstandig onderzoeken welke mogelijkheden Artificial Intelligence (AI) de eigen organisatie kan bieden. Tijdens de training wordt kennisoverdracht regelmatig afgewisseld met praktijkoefeningen. Aan het eind van de training wordt alle kennis samengevoegd in een case.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF)is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 20 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Linkruil.org

Comments are closed.