Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuwe training: BEPS expert

Eindhoven, 16 januari 2019 – BEPS (Base Erosion en Profit Shifting)heeft als doel belastingontwijking tegen te gaan en staat bij veel ondernemingen en fiscalisten sterk in de belangstelling. BEPS is één van de grootste wijzigingen op belastinggebied ooit. BEPS ontwikkelt zich tot een wereldwijd regime met sterk verhoogde belastingrisico’s voor organisaties die zich er niet aan commiteren.

 

In deze training worden het ontstaan, de achtergrond en met name de actualiteiten van BEPS doorgenomen. De meest belangrijke actiepunten van het BEPS project worden behandeld, zoals de CFC regels en best practices, hybride mismatches, winstallocatie vaste inrichtingen (PE), hybride structuren, Transfer Pricing, anti-misbruik van belastingverdragen, belastingheffing van de digitale economie, EU ATAD1 en ATAD2, de verplichte geschillenregeling en het Multilateraal Instrument (MLI). U krijg tal van richtlijnen, adviezen en praktische tips hoe u de BEPS actiepunten in uw dagelijkse praktijk kunt implementeren.

 

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

 

International Management Forum (IMF)is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is ruim 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 20 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Linkruil.org

Comments are closed.