Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Noem het een keukenwinkel of keukenzaak bij Jan van Sundert is het altijd raak!

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, dan is een bezoekje aan Jan van Sundert in Etten-Leur zeker de moeite waard. Want dit is één van Nederlands grootste zaken op het gebied van keukens, tegels, badkamers en sauna’s. Maar Jan van Sundert is niet alleen een keukenwinkel of een keukenzaak, ook voor sanitair, vloer- en wandtegels bent u hier aan het juiste adres. Heeft u een mooie keuken gezien, dan kunt u in dezelfde showroom bijpassende vloer- en of wandtegels uitzoeken. Kortom, Jan van Sundert is uw complete keukenwinkel.

In de showroom van maar liefst 4500 m2 staan de meest prachtige keukens opgesteld. Sfeervol, stijlvol en overzichtelijk. Door de goede opstelling is in één oogopslag al duidelijk dat er vele keukenopstellingen verkrijgbaar zijn. Uiteraard is dit nog lang niet alles. Want of u nu op zoek bent naar een rechte keuken, een kookeiland of misschien juist een keuken geheel op maat, alles is mogelijk. Landelijk, klassiek of juist modern of design. Toch liever andere deurtjes, handgrepen of een natuurstenen aanrechtblad? Werkelijk iedere combinatie is mogelijk. Laat u uitvoerig informeren door het vakkundige personeel. Zij vertalen uw eisen naar een keuken perfect passend bij uw wensen en budget. Uiteraard kunt u in deze keukenzaak ook alle denkbare keukenapparatuur verkrijgen.

Maar niet alleen de keuze is er eindeloos, service wordt bij Jan van Sundert ook met een hoofdletter “S” geschreven. Want heeft u de keuken gevonden waarnaar u op zoek was, dan zorgen de monteurs van Jan van Sundert ervoor dat deze ook uiterst deskundig in uw woning geplaatst wordt. Zelfs wanneer uw oude keuken eerst nog gedemonteerd en afgevoerd moet worden of uw keukenruimte verbouwd moet worden, zijn wij u graag van dienst. Het team van professionals neemt u graag al het werk uit handen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel eens langs en laat u verrassen door het prachtige assortiment!

Linkruil.org

Comments are closed.