Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nostalgie herleeft met een ensuite met en suite deuren van Ensuitespecialist.nl

Creëer een geheel nieuwe woonkamer door met een ensuite een nieuwe verdeling te maken. Met deze afscheiding maakt u in een handomdraai een tweedeling van uw woonkamer. Een voor- en achterkamer, een zitkamer en een dineerkamer, een t.v.-kamer en een bibliotheek. Wat u er ook mee beoogt, u brengt er een nostalgische sfeer mee in huis. Laat grootmoeders tijd herleven door het knus en warm te maken in uw woning.

Met een ensuite verdeelt u niet alleen uw woonkamer in tweeën, maar u krijgt ook extra kastruimte. Afhankelijk van wat voor soort kasten u kiest, soms zelfs heel veel. Neemt u voor uw ensemble dichte kasten, dan kunt u er ongelofelijk veel in kwijt. U kunt ook kiezen voor open of gedeeltelijk open kasten eventueel met glas en verlichting wat zal bijdragen aan de sfeer in de kamers. Denk er eens aan hoeveel boeken u er in kwijt kunt of sierglaswerk, of een aantal mooi ogende ornamenten.

U kunt vooral ook sfeer bepalen door te kiezen voor mooie en suite deuren. Kiest u hierbij bijvoorbeeld voor glas in lood of sierglas, dan zal dit niet alleen meer licht geven in de kamers, maar tevens bijdragen aan een verfraaiing van uw interieur. De en suite deuren vormen een prachtige afsluiting tussen beide kamers zeker als u voor glas kiest waardoor u inkijk heeft in beide ruimten.

Bij Rini Tielen en Suite heeft u keuze uit een moderne opzet met strakke lijnen die uitstekend samengaat met een modern interieur. U kunt hierbij denken aan kleuren die overeenkomen met de stijl van uw kamers. Wilt u liever klassiek, dan kunt u dit met de juiste houtsoort afstemmen op die van de rest van uw woning. Evenals de afwerklijsten als die ook uw woning voorkomen.

Ensuitespecialist.nl geeft u graag advies bij uw keuze en zal uw eventuele wensen verwerken in de uitvoering waar u voor kiest. U krijgt de beste kwaliteit zodat u jarenlang kunt genieten van uw aanschaf.

Linkruil.org

Comments are closed.