Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Oldtimer belasting vaak nog lastig te berekenen

U heeft een oldtimer, en u bent benieuwd hoeveel oldtimer belasting u moet betalen. Voor 2013 was dit nog gemakkelijk. Een auto die 25 jaar of ouder was, was automatisch vrijgesteld van de motorrijtuigenbelasting. Dit is in 2014 (jammergenoeg) niet meer zo eenvoudig.┬áOldtimers met de leeftijd van 26 tot 40 jaar oud zijn vanaf 1 januari nog steeds niet belasting vrij, maar u betaalt alsnog 25% belasting, met een maximum van 120 per jaar. Deze regeling geldt alleen bij benzine auto’s! Het is een heel ander verhaal bij LPG en diesel. Wanneer uw LPG/Diesel auto 26 tot 40 jaar oud is, betaalt u nog steeds volledige motorrijtuigenbelasting. U bent volledig vrijgesteld van de belasting wanneer uw LPG of diesel auto ouder is dan 40 jaar. Niet duidelijk genoeg? Klik hier voor een duidelijk overzicht en kijk of uw oldtimer in de belasting regeling valt of niet: Oldtimer belasting.

Oldtimer verkopen

Het is natuurlijk al vervelend genoeg dat sinds 1 januari 2014 de oldtimer belasting regeling komt te vervallen hoe hij was, maar hoe zit het als u uw auto wilt verkopen? Dit wordt natuurlijk een stuk moeilijker omdat een oldtimer ineens een stuk aantrekkelijk is dan vroeger. Bovendien zijn oldtimers vaak oude auto’s die niet meer zo heel lang in goede staat zijn. Hoe komt u dan het beste van uw oldtimer af? Gelukkig hebben wij van de Auto Inkoop Specialist interesse in elk soort voertuig en kunnen u assisteren bij de verkoop van uw oldtimer! Klik op deze link: auto verkopen en kom erachter hoe makkelijk het is om uw auto te verkopen bij de Auto Inkoop Specialist!

Wij hanteren een eenvoudig 3 stappenplan, die voor iedereen begrijpbaar is en ervoor zorgt dat uw auto al binnen 1 dag verkocht kan zijn!

  1. Meld via onze site het kenteken van bijvoorbeeld uw oldtimer aan, en vul het formulier in
  2. Meer dan 5000 autobedrijven krijgen de mogelijkheid om te bieden op uw auto in een speciaal ingerichte, afgesloten online veiling, zo bent u verzekerd van het allerhoogste bod op uw auto
  3. Wanneer u er voor gekozen heeft om tot een overeenstemming te komen met de hoogste bieder, kan de levering van uw auto en de betaling plaatsvinden

Ervaar zelf hoe makkelijk het is om uw auto te verkopen bij AutoInkoopSpecialist.nl!

Oldtimer belasting

Linkruil.org

Comments are closed.