Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

OM5 is de toekomst!

Een nieuw glasvezeltype op de markt, dat klinkt voor veel bedrijven als muziek in de oren. Glasvezel zorgt namelijk voor snellere verbinding en aangezien de internetverbinding voor iedereen tegenwoordig een belangrijke factor is, zal de OM5 zeker voor u weggelegd zijn. Met behulp van de OM5 kunt u namelijk razendsnelle internetverbinding realiseren.

logo (1)

Wat is OM5?

Met OM5 kunnen er meerdere lichtkleuren over één vezel gestuurd worden. Dit zorgt voor extra snelheid. Dit wordt Wavelength Multiplexing genoemd. Misschien klinkt dat u bekend. Dat kan zo maar kloppen, want Wavelength Multiplexing bestaat al over single mode. OM5 is eigenlijk hetzelfde alleen dan over multi mode. Binnen de LAN- omgevingen gaat de voorkeur uit naar multi mode. Dat heeft vooral te maken met de lagere kosten.

 

Voor wie is OM5 geschikt?

OM5 is vooral bedoeld voor datacenters. Natuurlijk worden andere gebruikers niet uitgesloten. OM5 is zo fijn omdat het zorgt voor extreem hoge snelheden, namelijk tot wel 100 Gbit/s datatransmissie bij een maximale afstand van 150 meter. Zelfs met een afstand van 440 meter kan 40 Gbit/s datatransmissie gehaald worden. Dit is extreem hoog en met geen glasvezelkabel op de markt nog gehaald. Met OM5 gaat u dus voor uitstekende kwaliteit installatie.

 

OM5 van InfraTEL

Voor OM5 kunt u zeker terecht bij InfraTEL, het kan namelijk goed zijn dat u graag wat meer informatie wilt over dit nieuwe artikel op de markt. Dat begrijpt InfraTEL  helemaal en daarom willen zij u hier graag over informeren. Bij InfraTEL kunt u terecht voor alle data- en telecominfrastructuur. InfraTEL gaat mee met alle nieuwe ontwikkelingen en biedt u daarom alleen het beste van het beste. Een voorbeeld daarvan is OM5. Wilt u meer informatie, advies of heeft u vragen? Neem gerust contact op. Zij helpen u graag. De service bij InfraTEL staat hoog in het vaandel.

Linkruil.org

Comments are closed.