Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Omega, uniek en betrouwbaar

Als we vragen aan mensen wat de bekendste merken zijn als het gaat om horloges, dan heeft iedereen het over Rolex horloges maar ook de Omega horloge wordt heel vaak genoemd. En dat is terecht. De omega horloge is sinds de oprichting in 1848 uitgegroeid tot één van de grootste en betrouwbaarste merken in de wereld van horloges. Het Zwitserse merk staat bekend om zijn unieke functionaliteiten die zijn aangebracht op het horloge. Naast deze unieke elementen is de horloge ook betrouwbaar, fijn en handig. De Omega horloge kun je niet overal kopen. Maar bij juwelier van Willigen is een ruim assortiment in de Omega horloge.

Juwelier van Willigen

Juwelier van Willigen is official dealer van de Omega horloge en heeft dus een ruim assortiment in dit merk. Naast Omega beschikt Juwelier van Willigen ook over een groot assortiment van Rolex en sieraden als Bron Jewelry. Voor een Omega horloge biedt juwelier van Willigen al zeker 70 soorten horloges aan waar u uit kan kiezen. Naast het ruime assortiment beschikt juwelier van Willigen over ervaren personeel die genoeg kennis hebben over het merk. En dat zorgt weer voor een goede service richting de klant. Zij bieden hulp aan vanaf het moment dat je het idee hebt om een horloge of sieraad te kopen tot na de daadwerkelijke aankoop. Of het nu een Omega horloge is, of een ander merk.

Omega horloge

Omega beschikt over verschillende soorten horloges, bijvoorbeeld de De Constellation collectie. Dit is een vrij jonge collectie van Omega die wel heel populair is bij de kopers. Deze collectie dient eigenlijk als boegbeeld voor het merk Omega.

Contact

Leest u dit en denkt u, ik wil wel zo’n horloge? Dan kunt u altijd langskomen bij de juwelier van Willigen in Den Haag. Wilt u zich van tevoren oriënteren? Dan kunt u eerst een kijkje nemen op de website van juwelier van Willighoven.

Linkruil.org

Comments are closed.