Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Onderhoud roldeur volgens de wettelijke normen

Bent u opzoek naar een bedrijf die roldeur onderhoud uitvoert volgens de vastgestelde wettelijke normen? Dan bent u bij ROMASS Business aan het juiste adres. ROMASS Business is al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types roldeuren, industriedeuren en docksystemen. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetgeving omtrent het keuren en onderhouden van roldeuren.

Onderhoud roldeur

Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen is het wettelijk verplicht om roldeuren volgens de vastgestelde wettelijke normen te keuren en onderhouden. De deur moet na afloop van de onderhoudsbeurt voldoen aan de NEN-EN 14341+A2. In deze norm staat vermeld welke onderdelen aan bepaalde eisen moet voldoen om de deur goed te keuren. Indien er onderdelen zijn die niet voldoen aan de eisen moeten deze of worden gerepareerd of vervangen om de deur te keuren. Wanneer ze aan het einde niet voldoen aan de eisen mag de deur niet meer in gebruik worden genomen.

De monteurs van ROMASS Business zorgen ervoor dat uw roldeur na een onderhoudsbeurt voldoet aan de wettelijke eisen. Indien er onderdelen zijn die niet voldoen aan de eisen worden deze vervangen zodat ze de deur goed gekeurd kan worden. Alle monteurs van ROMASS Business beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserve onderdelen van alle merken deuren waardoor op locatie versleten onderdelen direct vervangen kunnen worden.

Servicecontract afsluiten voor roldeuren

ROMASS Business biedt verschillende servicecontracten aan voor het jaarlijks keuren en onderhouden van roldeuren. Afhankelijk van uw eisen wensen en conditie van de roldeur kunt u kiezen uit onze servicepakketten. U ontvangt jaarlijks keuring en onderhoud volgens de vastgestelde normen en u kan gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst. Indien u een kritische storing heeft aan een roldeur staat er binnen 2 uur een monteur op locatie om de storing op te lossen. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs die gepositioneerd zijn in heel Nederland waardoor er altijd een monteur bij u in de buurt is.

Wilt u een servicecontract afsluiten voor jaarlijks roldeur onderhoud? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Een van onze adviseurs staat voor u klaar om u verder te informeren.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.