Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Onderhouden en schadeherstel van natuursteen!

Als jij natuursteen hebt in of rondom het huis is er soms enig onderhoud nodig. Door verschillende oorzaken en invloeden kunnen natuursteen en kunststof-gevonden steen ook beschadigen. Ook geldt: waar geleefd wordt, ontstaat slijtage! En jaarlijkse onderhoudsbeurt is goed om alles er weer mooi uit te laten zien. Daarnaast zorg je er op die manier ook voor dat in de toekomst het materiaal beter behouden blijft.

 

Onderhouden van natuursteen

Eens in de zoveel tijd wil ieder huishouden wel eens zijn natuursteen reinigen. Afhankelijk van de porositeit en oppervlakteruwheid hecht er een bepaalde mate van vuil aan de natuursteen. Zeep werkt het best voor het reinigen van natuursteen die je frequent kan gebruiken. Af en toe kan een was gebruikt worden, deze hebben namelijk het voordeel dat het een laagje op het steenoppervlak achterlaat, waardoor de steen een fris uiterlijk heeft en het zorgt voor vermindering van vuil.

 

Soms is er ook een speciale behandeling nodig voor bijzonder onderhoud van natuursteen. Bijvoorbeeld door kalkaanslag, graffiti, verkleuring, vlekken, lijmresten, verfresten. Vaak kan je hier een specialist voor inhuren die hierin gespecialiseerd is en dit makkelijk kan doen op de juiste manier.

 

Schadeherstel van natuursteen

Is er nou echt schade ontstaan? Bijvoorbeeld in je vloer, trap, aanrecht of gevel? Of het nou een gat, buts of scheur is, het is belangrijk om hier snel iets aan te doen, voordat het probleem erger wordt. Floorcare biedt herstel in natura en herstel bij de financiƫle afwikkeling. Is de schade nou te groot voor herstel? Dan zijn er altijd mogelijkheden voor vervanging! Gelukkig is dit vaak onnodig.

 

Voor vloeren zijn er verschillende methodes om het oppervlak weer mooi te maken. Vloeren kunnen worden gekristalliseerd, geschuurd of gepolijst, waardoor glans toeneemt of hoogte en beschadigingen worden aangepast.

 

Heb je nou nog andere wensen die je graag wilt realiseren? BIjvoorbeeld een antiek-look afwerking of losliggende tegels vastleggen? Zelfs als je wilt voorkomen dat je uitglijdt op steen, kan het ruwer gemaakt worden. Goed om te bedenken dus wat je wilt en dit te overleggen met specialisten. Vaak kunnen zij je helpen je wensen te realiseren!

Linkruil.org

Comments are closed.