Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Online chatten met vreemden

De meeste mensen kennen de grote websites zoals Chatroullete en vergelijkbare wel. Enkel vindt u vooral buitenlanders op deze website, ook komt hier veel erotiek in voor, u kunt niet kiezen voor “normale chats” en erotisch getinte chats. Het zou natuurlijk wel zo leuk zijn om met alleen Nederlanders te chatten, en ook om gewoon normale gesprekken te voeren.

 

Online chatten met vreemden

Gewoon leuk, het met vreemden praten over bijvoorbeeld dingen waarover je niet met je vrienden wilt praten. Of dingen waarover jij je schaamt en graag hoort hoe een andere onbekend iemand hier over denkt. Of gewoon over het weer, wat je gaat doen en of de ander toevallig nog een leuke tip heeft voor een uitje.

 

Chat met vreemden.. is het anoniem?

Zolang u geen prive gegevens aan de anders persoon geeft bent u volledig anoniem. U dient geen naam in te vullen, geen email totaal niks. Wij bewaren enkel uw IP-adres voor indien u misbruik maakt van het systeem, dan dienen wij u de toegang te blokkeren. Uw IP-adres krijgt niemand anders te zien dan de beheerder van de chatwebsite. Wilt u anoniem blijven geef dan geen prive-gegevens en ook belangrijk laat dan niet uw gezicht op de cam zien, alles op de computer is op te nemen door de ander.

Linkruil.org

Comments are closed.