Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Online je sloopauto verkopen

De meeste mensen denken dat je alleen auto’s kan verkopen en aankopen op het internet, maar er bestaan ook diverse sites waar je online je sloopauto kan aanbieden en eventueel als je geïnteresseerd bent in deze business een sloopauto kunt aankopen. Er is echt een online handel van sloopauto’s ontstaan. Zo zijn er websites waar je een sloopauto kunt verkopen. Erg handig, want je krijgt direct biedingen van diverse aangesloten sloperijen. Er geldt bij dit soort websites meestal een minimum als het gaat om een openingsbod. Deze varieert van 25 tot 75 euro.

Ook kunnen de meeste aangesloten bedrijven je sloopauto binnen korte tijd ophalen. Dit is ook voor jou van belang. Hoe langer jij je auto op de oprit laat staan, hoe meer kosten je maakt en dat is onnodig en erg zonde. Wat de kosten aan gaat kun je denken aan belasting en verzekering. Je moet natuurlijk wegenbelasting betalen en ook een WA-verzekering is voor iedere auto minimaal verplicht. Dat zijn geen kinderachtige kosten. Daarom doe je er verstandig aan om snel een autosloop te benaderen als je er achter bent gekomen dat jouw auto een sloopauto is.

Bij de afhandeling bij een autosloperij moet je op een aantal zaken letten. Ten eerste dien je een vrijwaringsbewijs te krijgen van het bedrijf dat jouw auto gaat overnemen. Als zij dit niet kunnen overleggen kun je het best direct de deal afblazen. Als je geen vrijwaringsbewijs krijgt moet je wegenbelasting blijven betalen en dat is natuurlijk zonde.

Linkruil.org

Comments are closed.