Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Online parfum kopen?

Wanneer u op het web een parfum wilt kopen moet u wel weten bij welke webwinkel dat veilig kan. Niet alle online winkels zijn veilig en betrouwbaar. U wilt natuurlijk wel een originele merkparfum kopen en ontvangen. Het afrekenen van uw bestelling moet ook in een veilige omgeving gebeuren. Het is dus goed uitkijken op het world-wide-web.

 

Waar moet een webwinkel aan voldoen?

Het is erg belangrijk dat de webwinkel via e-mail en telefonisch goed bereikbaar is. Kijk altijd bij de contactgegevens of er een e-mailadres vermeld staat en of er een telefoonnummer vermeld staat. U kunt altijd even mailen of bellen om te controleren of de webwinkel echt bereikbaar is voor eventuele vragen over de bestelling. Het is ook belangrijk dat de online winkel een slotje inclusief https voor de url (in de adresbalk) heeft staan zodra u uw gegevens wilt invullen. Uw gegevens zijn veilig als u het slotje inclusief https in de adresbalk ziet staan. Het afrekenen van uw bestelling via IDEAL is zeer veilig. Beoordelingen (reviews) van echte klanten zijn ook belangrijk. Kijk altijd even bij de klantenbeoordelingen en voorkom eventuele problemen. Het is ook belangrijk dat de online winkel is aangesloten bij een betrouwbaar keurmerk voor webwinkels. U kunt bij het keurmerk altijd terecht als er een conflict is met de webwinkel. De webwinkels moeten zich aan bepaalde regels (voorwaarden) van het keurmerk houden. Houdt  de winkel zich niet aan de regels dan verliest de webwinkel zijn keurmerk.

 

Waarom zijn de dames- en herengeuren op het internet zo goedkoop?

Het is eigenlijk niet zo vreemd dat de producten op het internet meestal een stuk voordeliger zijn dan in de winkels in het winkelcentrum. Er zijn veel ondernemers zonder of met weinig personeel op het web actief wat al aardig in de kosten scheelt. Er is ook geen dure winkel in het centrum maar een online winkel inclusief een relatief goedkope opslagruimte voor de producten. Niet te vergeten is er concurrentie op het internet, die veel groter is dan in een winkelcentrum. Een webwinkel heeft dus genoeg aan een lage winstmarge.

 

Kunt u online veilig een originele parfum kopen?

Ja u kunt, indien u op de belangrijke aandachtspunten let, rustig online een heerlijke parfum bestellen bij een voordelige, klantvriendelijke, en betrouwbare webwinkel.

 

Conclusie: Let goed op alle aandachtspunten waar een betrouwbare en klantvriendelijke parfumwinkel aan moet voldoen! Het is mogelijk om veilig en zonder problemen originele dames- en/of herengeuren online te kopen.

Linkruil.org

Comments are closed.