Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Online polsbandjes kopen voor de Wii en Nintendo DS

Online polsbandjes kopen voor de Wii en Nintendo DS
Via de website van www.goedkope-accessoires-online.nl kun je eenvoudig polsbandjes kopen voor de Wii en Nintendo DS. Deze polsbandje zijn verkrijgbaar in de kleur blauw vanaf €2,50 per stuk. De polsbandjes voor de Nintendo DS zijn geschikt voor onderstaande typen:
– Nintendo DS;
– Nintendo DSL;
– Nintendo DSi;
– Nintendo DSiLL.

Wii polsbandjes 4 stuks blauw voor slechts €4,50.
Het is ook mogelijk om een setje van 4 polsbandje te kopen via de website, indien u een setje van 4 stuks besteld kost dit slechts €4,50 voor vier stuks i.p.v. €2,50 voor één polsbandje! De korting die u hierdoor ontvangt is maarliefst meer dan 50%.

Nintendo DS polsbandje 6 stuks blauw voor slechts €6,50.
Indien u een Nintendo DS heeft en nieuwe polsbandjes nodig hebt kunt u er voor kiezen om een setje polsbandjes te kopen via de website voor €6,50 voor 6 polsbandjes. De korting op dit setjes van 6 stuks bedraagt meer dan 50% op de normale prijs van €2,50 per stuk.

Levertijd
De levertijd op polsbandjes is de is meeste gevallen de volgende (werk)dag geleverd indien voor 16:00uur besteld en betaald. Mocht het (setje) polsbandjes op het moment van bestellen niet op voorraad zijn worden deze zo spoedig mogelijk geleverd. Helaas moet u in dat geval wel rekening houden met een levertijd van gemiddeld 5 tot 10 werkdagen nadat de betaling is ontvangen.

Linkruil.org

Comments are closed.