Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Online rooster maken | MijnRooster voor alle planners!

Roosters maken is erg lasting. U moet rekening houden met verschillende personeelsleden die allemaal hun eigen voorkeuren hebben. Daarnaast zijn er in bedrijven ook nog eens meerdere afdelingen, functies en kwalificaties waar u rekening mee moet houden. Online rooster maken maakt dit allemaal veel gemakkelijker. Mijn Rooster is het ideale programma om de chaos van het plannen weg te nemen en het roosters maken zelfs leuk te maken. Het programma is gemaakt door programmeurs maar ook planners. Hierdoor bevat het systeem alle nodige snufjes om goed en snel te kunnen plannen. De planners weten precies waar u als planner mee te maken heeft en hebben dit dus doorgevoerd in het programma.

 

Online rooster maken met de juiste functies

Het programma heeft verschillende functies om het plannen makkelijk te maken. In het systeem is allereerst direct te zien wat de bezetting is op een dag. In één oogopslag kunt u zien waar er eventuele gaten vallen of waar nog personeel beschikbaar is. Doordat het personeel zelf ook toegang heeft in het programma, kunnen zij zelf hun verzuim aangeven. Dit scheelt de planner ook tijd en voor het personeel is dit ook makkelijk. Aan de hand van de bezetting kan de planner de roosters maken en deze voor een zelfgekozen periode laten gelden. Het handige van Mijnrooster is dat het programma ook met andere systemen gekoppeld kan worden. U kunt hierbij denken aan personeelsadministratie, salarisadministratie of verzuimbeheer.

 

Doordat het programma zich in de Cloud bevindt hoeft u geen software aan te schaffen die u continu moet updaten. Wij regelen dit voor u. Daarbij komt dat het programma ten alle tijden back-ups maakt van de gegevens. Uw roosters en data gaan hierdoor niet verloren. Het systeem is dus naast gemakkelijk en snel, ook erg betrouwbaar.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over online rooster maken kunt u een kijkje nemen op onze website. Hier kunt u ook een licentie aanschaffen voor Mijn rooster. Wij ontwerpen het programma speciaal voor uw bedrijf zodat het zo effectief mogelijk werkt. Samen maken wij het plannen gemakkelijker.

 

Linkruil.org

Comments are closed.