Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ontdek de glamoureuze veelzijdigheid van Lancôme

Van huidverzorging tot make-up en van parfum tot mannenverzorging; Lancôme is een uiterst veelzijdig merk. Lancôme wil het mooiste in iedere vrouw naar boven halen en biedt betaalbare, maar luxe producten die ervoor zorgen dat je op je mooist kunt zijn. Een product van Lancôme kopen is als een ware investering in jezelf. Of je nu op zoek bent naar die ene speciale kleur lipstick, je huid behoefte heeft aan wat extra hydratatie of je de eerste tekenen van huidveroudering tegen wilt gaan, Lancôme heeft er in haar assortiment een mooi product voor.

Ook het razend populaire parfum La Vie est Belle is een creatie van Lancôme’s hand. Dit parfum wist het voor elkaar te krijgen om binnen een jaar tijd één van de meest populaire dames parfums te worden en is dan ook niet meer weg te denken uit alle bestsellerlijstjes en de geuren top-10.

Al vele beroemdheden hebben hun gezicht aan Lancôme geleend. Zo schitterden onder andere Julia Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz, Emma Watson en Isabella Rossellini al in reclamecampagnes voor het luxe Franse cosmeticamerk. Dit is natuurlijk niet voor niets. Producten van Lancôme kopen staat namelijk garant voor het in huis halen van glamoureuze en effectieve verzorging van jezelf!

Linkruil.org

Comments are closed.