Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ontharen voor mannen

Mannen vinden het ook steeds belangrijker om het lichaamshaar goed bij te houden. Niet alleen het scheren van de baard maar body grooming, ontharen voor mannen is volkomen normaal geworden. Er zijn diverse mogelijkheden zelf permanent ontharen behoort tot de mogelijkheden. Het is niet alleen dat de mannen met de mode mee willen maar het bijhouden van het lichaamshaar kan ook vanuit hygiënisch oogpunt.

Veel mannen scheren zich nat of met een scheerapparaat, vaak zijn deze scheersystemen gemaakt voor gezichtsbeharing en minder geschikt voor de overige beharing. Het kan natuurlijk wel maar gebruik dan voldoende scheerschuim. Er zijn wel apparaten en scheermesjes die speciaal geschikt gemaakt zijn om lichaamsbeharing te verwijderen.

Er zijn ook technieken die permanent ontharen mogelijk maken:

  • Lasertherapie
  • Elos-techniek

Wel is het zo dat het permanent ontharen bij mannen vaak lastiger gaat omdat mannen een andere hormoonspiegel hebben. Vaak dikkere haren en de haarwortels liggen dieper bij de man dan bij de vrouw. De behandeling is daarom voor mannen vaak tijdrovender en duurder.

Er zijn erg veel manieren ook je kunt ook altijd harsen of ontharingscrème gebruiken. Nu is altijd nog de grote vraag, mocht het hebben van borsthaar weer in de mode komen is permanent ontharen dan wel de juiste oplossing. De keuze is aan jezelf, wil je meer informatie ga dan eens naar je plaatselijke schoonheidssalon.

 

Linkruil.org

Comments are closed.