Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

ontkalken van uw Tassimo!!

Ontkalken Vs schoonmaken

Ontkalken is een andere procedure dan schoonmaken, er komt meer bij kijken en u zult dit vaker moeten uitvoeren.

Daar waar u met schoonmaken de oppervlakte stof ,vuil vrij  en koffieresten van het koffiezetten verwijdert. Zal het niet de kalk verwijderen die zich opbouwt door het verwarmen van het water.

Wat іs Kalkaanslag?
Wat is Kalkaanslag, als u aan de binnenkant van uw waterkoker kijkt kunt u aanslag om uw verwarmingselementen en de binnenkant van uw waterkoker zien zitten. Dit wordt veroorzaakt door calcium en magnesium zouten dat wordt opgelost in water en dat bij het verwarming proces wordt omgezet in kalk. Soms is dit ook te zien bij de stoomgaten van uw stoomstrijkijzer.

Zonder in te gaan op de chemie van kalkaanslag, waterkoker kalkaanslag, ketel kalkaanslag en strijkijzer kalkaanslag zijn allemaal hetzelfde. Het treed op omdat water dat deze zouten bevat verwarmd wordt. De hardheid van het water bepaalt hoe erg het probleem kan worden. In sommige gebieden is dit een groot probleem en zal je vaker je apparaten moeten ontkalken.

Hoe verwijder je kalkaanslag?
Grote installaties zoals boilers en ketels  worden behandeld met chemicalien om de kans op kalkaanslag zoveel mogelijk te beperken. Maar kleine huishoudelijke apparaten zoal strijkijzers, koffiezetapparaten en waterkokers moeten periodiek worden behandeld met een middel om kalkaanslag te verwijderen. Om de kalk te verwijderen zijn er speciale Tassimo ontkalker oplossingen die u bij een speciaal zaak of online kunt bestellen.

Sommige mensen gebruiken azijn om hun apparaten mee te ontkalken, dit is alleen niet geschikt voor uw Tassimo en wordt ook afgeraden om dit te gebruiken. Tassimo zegt ook “gebruik geen azijn of een product op basis van azijn om uw Tassimo te ontkalken

Linkruil.org

Comments are closed.