Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Oorbellen schoonmaken

Vrouwen houden van diamanten oorbellen. En ze dragen deze bijna elke dag. Het maakt niet uit welke type oorbel je draagt. Deze zal in de loop van tijd een goede schoonmaak beurt nodig hebben.

Vanwege de hoge blootstelling, kan het metaal snel krassen krijgen. De steen kan zijn glans snel verliezen. En je kan niet veel doen tegen deze blootstelling. Dit zijn normale zaken bij sieraden. Maar je kan wat maatregelen nemen om je oorbellen weer schoon te maken en de glans van diamant of diamanten weer te opwekken.

Je kan jouw waardevolle sieraden bij een lokale juwelier brengen voor een onderhoud. Dit is een zeer efficiënte manier om dingen gedaan. Deze zullen de metaal en de diamanten een polijst en schoonmaak beurt geven zodat alles weer terug blinkt. De kosten voor onderhoud is niet zo veel en je kan heel snel je juwelen terug laten blinken.

Een ander optie is om dit zelf te doen. Er zijn  websites die gedetailleerde informatie geven over het reinigen van diamanten en juwelen. De beste tips dat je tegen zal komen zijn deze:

Gebruik tandborstel voor het reinigen.

Gebruik een pincet om eventuele vezels te verwijderen.

Gebruik soda mengsel voor het reinigen van diamanten en het terugbrengen van glans.

Giet azijn voor het reinigen van het vuil.

Gebruik stofvrije doek voor het polijsten van oorbellen.

Dit waren de meest gebruikte tips voor het reinigen van diamanten oorbellen.

Linkruil.org

Comments are closed.