Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Op zoek naar een rijschool in Alphen aan den Rijn?

Over ons

1958 is het jaar waarin het voor onze rijschool in Alphen aan den Rijn allemaal begon. Sinds onze beginjaren zijn wij verantwoordelijk voor het opleiden van leerlingen zodat zij met voldoende kennis en ervaring zelfstandig kunnen deelnemen aan het steeds drukker wordende verkeer. Omdat onze vorm van lesgeven optimaal en leuk is voor leerlingen weten wij een hoog slagingspercentage te behouden en het vertrouwen van leerlingen te winnen. Onze ervaren instructeurs die wij als rijschool in Alphen aan den Rijn zelf opleiden helpen je graag verder met het behalen van je rijbewijs en staan open voor de nieuwste ontwikkelingen in lesgeven, regels en andere veranderingen.

Lespakketten

Wanneer je wilt komen lessen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn nodigen we je eerst uit om een intakerijles te volgen waarin een ervaren instructeur jouw kunsten bekijkt en geeft je aan de hand daarvan een schatting hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt om je examen succesvol af te kunnen ronden.

Zo bieden wij lespakketten aan waarin je binnen 10 tot 20 lessen leert autorijden en pakketten waarin je zo’n 40 tot 50 keer de weg op gaat! Daarnaast bieden we meerdere spoedcursussen aan waarin je in een aantal intensieve weken alle kneepjes van het autorijden leert.

Als rijschool in Alphen aan den Rijn vinden wij het belangrijk om iedereen de mogelijkheid te geven de weg op te kunnen. Daarom trainen wij onze instructeurs in het verzorgen van rijlessen voor mensen met autisme, faalangst, ADHD of andere verwante problemen. Vind je het leuker om tegelijkertijd met een vriend of vriendin te lessen? Geen probleem, met onze DUO-opleiding leer je samen hoe je je voertuig onder controle krijgt!

Contact

Mocht je rijlessen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn willen volgen of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken!

Linkruil.org

Comments are closed.