Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Opslagruimte huren bij Servaes Services

Bij Servaes Services kunt u nu, naast het laten doen van betrouwbare verhuizingen, ook opslagruimte huren.
Het huren van opslagruimte is zeer praktisch als u, bijvoorbeeld bij een tijdelijke internationale verhuizing, niet al uw eigendommen mee wilt verhuizen. Of als u een erfenis heeft gekregen en er, begrijpelijkerwijs, nog niet aan toe bent gekomen om deze uit te zoeken, is het een goede optie om de spullen tijden op te slaan. Zo zijn er verschilleden redenen om voor een korte of lange periode spullen op te willen slaan.

Bij verhuisfirma Servaes Services worden uw eigendommen opgeslagen in individuele meubelbewaringscontainers, op palletrekken of in individuele zones. De magazijnen waar de spullen worden bewaard zijn verwarmd en beveiligd. Dit garandeert onder andere stofvrije bewaring van uw meubels. Natuurlijk zijn alle opgeslagen goederen tegen diefstal en brand beveiligd. Daarnaast is het magazijn geklimatiseerd waardoor uw spullen beschermd zijn tegen ongedierte, vocht, schimmel, verrotting en brand.

savservice image

Uw spullen kunnen voor perioden van een dag tot meerdere jaren bewaard worden waarbij het altijd mogelijk is om op afspraak tijdens kantooruren toegang te krijgen. Maandelijks ontvangt u een factuur waarop de werkelijk opgeslagen volumes en tijd gespecificeerd wordt. Door de flexibiliteit in bewaartermijn en volume van de opgeslagen spullen betaalt u nooit te veel voor het opslaan van uw eigendommen.

Omdat Servaes Services een verhuisfirma is, is het natuurlijk mogelijk om de opslagruimte te huren in combinatie met een verhuis. Hierdoor hebt u, naast een prijsvoordeel, maar één aanspreekpunt voor zowel de verhuis als de opslag, waardoor alles naadloos in elkaar over loopt. De opgeslagen goederen worden teruggebracht wanneer u dat wenst en op een locatie die u aangeeft.

Voor het opslagruimte huren met of zonder verhuis, is het zeker waard om Servaes Services te overwegen! De centrale locatie, vlakbij Brussel, Antwerpen, Gent, Mechelen en Leuven, is ideaal voor uw opslag.

Linkruil.org

Comments are closed.