Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Opties voor meer ruimte

Je hebt een eigen onderneming en die onderneming bestaat onder andere uit het verkopen van goederen. Daar probeer je zoveel mogelijk geld mee te verdienen. De producten die verkoopt sla je ergens op in een grote loods, maar na een tijdje merk je toch dat je loods te klein wordt, en dus ga je nadenken wat de opties zijn om meer van je ruimte gebruik te maken, je loods is namelijk best wel hoog maar het lukt niet echt om de hoogte in te gaan. Er zijn verschillende manieren om toch meer gebruik te maken van de loods waar je nu over beschikt. Een aantal van die opties zal ik hieronder beschrijven, dit gaat van stellingen tot entresolvloer. Uiteindelijk is het altijd goed om alle opties te bekijken.

Entresolvloer

Allereerst bespreek ik misschien wel de moeilijkste optie, de entresolvloer. Je kan het zien als een extra verdieping in je loods. Een entresolvloer is er in verschillende soorten en maten. Het hangt er natuurlijk vanaf welke producten je op wilt slaan, gaat het om zware producten of gaat het toch meer om de kleine en wat lichtere producten, aan de hand daarvan kun je bepalen welke entresolvloer het beste bij je past.

Magazijnstellingen

Naast de entresolvloer kun je ook kijken naar bepaalde magazijnstellingen, hiervoor hoef je geen verbouwing uit te voeren maar de stellingen gewoon in elkaar zetten. Hiermee red je het ook om meer hoogte te krijgen in de loods die je bezit. Zo kun jij meer producten opslaan.

Conclusie

Natuurlijk ligt het er per loods aan welke optie het beste voor je is. Kies je voor de entresolvloer, dan zal je een blijvend iets overhouden aan hetgeen wat je nodig hebt voor de opslag, kies je voor de magazijnstellingen, dan is het goed om te kijken naar welke soort producten je vooral opslaat

Linkruil.org

Comments are closed.