Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Optifree Puremoist – Lenstoptiek.nl

Optifree Puremoist

Het maximale uit uw contactlenzen halen

Het beste halen uit uw contactlenzen? De Optifree Puremoist vergt een kleine inbreng om het gewenste resultaat te halen uit uw contactlens. Het onderhoud is daarom ook zo makkelijk mogelijk gemaakt. Met deze oplossing hoeft u alleen ’s nachts in de vloeistof te bewaren. Door middel van de Optifree Puremoist krijgen de lenzen een 16-uur durende bevochtiging vanaf het opnamemoment. Na het aanbrengen hoeft u zich geen zorgen meer te maken, door een vochtig laagje waarmee uw lens de hele dag wordt vochtig gehouden. Vanaf dat u uw lenzen aanbrengt tot dat u ze uitdoet, kunt u vertrouwen op een comfortabel gevoel en de beste oplossing voor uw ogen.

Een multifunctionele oplossing

Is u streven de beste oplossing voor uw contactlenzen? Met de multifunctionele oplossing wordt voorkomen dat eiwitten en vetten een kans krijgen om irritatie en zelfs een slechter zicht kunnen veroorzaken. De Optifree Puremoist vloeistof geeft u een beschermlaag dat eiwit- en vetaanslag tegengaat. Hierdoor blijft uw lens altijd fris en schoon aanvoelen. Daarnaast bevat Opti Puremoist vloeistof een  verbeterde desinfectie formule die schadelijk micro-organisme zoals schimmels, bacteriën en Acanthamoeba voorkomt.

Een ruim assortiment van handige accessoires

Zorgen voor de beste behandeling voor uw contactlenzen? Onder een dak een hele oplossing vinden? Lensoptiek.nl zorgt voor die oplossing en geeft daarbij een breed assortiment met uitlopende accessoires. Naast contactlenzen kunt u bij ons ook ander producten zoals lenshouders en handige digicases in onze gevarieerde online winkel. Met onze handige producten van Lensoptiek.nl krijgen uw ogen en contactlenzen de behandeling die ze verdienen. Direct uw Optifree Puremoist online bestellen? Kijk gerust even veder of stel ons uw vragen. Ook voor vragen over contactlenzen en andere handige oplossingen willen we graag met u mee denken.

Linkruil.org

Comments are closed.